Miledžs: Buškevics bija jautrākais komandas biedrs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas čempiona Rīgas ASK spēlētājs Kērtiss Miledžs intervijā izdevumam «Sporta Avīze» atzinis, ka no komandas atlaistais Sandis Buškevics bija jautrākais komandas biedrs.

Pagājušajā nedēļā Rīgas ASK paziņoja, ka lauž līgumu ar Buškevicu, lai uzlabotu komandas mikroklimatu. «No mana skatu punkta ir skumji redzēt aizejam jebkuru no šīs komandas. Bušs ir ļoti labs saspēles vadītājs, izlases līmeņa spēlētājs, un man patiešām patika spēlēt kopā ar viņu. Viņš prot atdot lielisku piespēli un vajadzīgajā brīdī iemest pats. Turklāt viņš ir patiešām jautrs džeks.. noteikti jautrākais mūsu komandā, kurš vienmēr spēj visus sasmīdināt,» atklāj Miledžs. «Ir skumīgi, ka radusies šāda situācija, taču tāds ir trenera lēmums,» atzina basketbolists.

Pats Buškevics pēc atlaišanas pastāstīja, ka vēl vairākās Eiropas līgās varot pieteikt spēlētājus, ieskaitot Eiropas spēcīgākos čempionātus, un tuvākās nedēļas laikā viņš cer atrast klubu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu