Darbs vasarā 13 un 14 gadu veciem skolēniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Rīgas Domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments (RD IJSD) sadarbībā ar Nodarbinātības Valsts aģentūru un Rīgas pašvaldības vispārizglītojošajām skolām 2008. gada jūnijā un jūlijā īstenos projektu «Skolēnu nodarbinātība vasaras brīvlaikā», piedāvājot darbu 13 un 14 gadu veciem skolēniem, portālu «Apollo» informēja Indra Vilde, RD Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja.

Projekta mērķis ir veicināt skolēnu nodarbināšanu vasaras brīvlaikā, sekmējot pozitīvas attieksmes veidošanu pret darbu un attīstot piederības izjūtu savai skolai un apkārtējai videi.

Skolēniem būs iespēja strādāt savā izglītības iestādē, veicot skolas apkārtnes sakopšanas, apzaļumošanas darbus vai nelielus remontdarbus skolas iekštelpās. Darbs tiek organizēts četras stundas katru darbdienu laika periodā no 2. līdz 30. jūnijam un no 1. līdz 31. jūlijam. Katrs skolēns var strādāt tikai vienu periodu, par to saņemot darba algu, kā arī siltas pusdienas katru darbdienu. Pieteikties darbā iespējams savā izglītības iestādē, pie sociālā pedagoga no 29. aprīļa līdz 16. maijam, ar nosacījumu, ka iestāde piedalās šajā projektā. Ja konkrēta skolēna izglītības iestāde šajā projektā nav iesaistījusies, jaunietim ir iespēja pieteikties darbā RD IJSD Bērnu un jaunatnes pārvaldē pie Jaunatnes atbalsta nodaļas speciālistiem, Pulkveža Brieža ielā 18.

Līdz 21. aprīlim Rīgas Domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Bērnu un jaunatnes pārvalde gaida iesniegumus no Rīgas pašvaldības vispārizglītojošajām skolām par iespējām, vēlmēm un gatavību iesaistīties projektā «Skolēnu nodarbinātība vasaras brīvlaikā».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu