Sākas biļešu tirdzniecība uz «Prāta vētras» koncertturneju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Petr Lovigin

Šodien no plkst. 10.00 visās «Biļešu servisa» kasēs, «Reklamarket» biļešu tirdzniecības vietās un interneta veikalā [s:18549] tiks sākta grupas «Prāta vētra» koncertturnejas «Tur kaut kam ir jābūt» biļešu tirdzniecība.

Tirdzniecībā ir gan sēdvietas, gan stāvvietas uz koncertiem Jelgavā, Preiļos, Ventspilī, Valmierā un Rīgā. Uz Liepājas koncertu biļešu tirdzniecība pagaidām sākta netiks.

Pirmo stāvvietu biļešu cenas būs 7 lati, pēc tam biļešu cena pieaugs līdz pat 25 latiem, sēdvietu biļetes maksās no 15 līdz 50 latiem. Katrs pircējs varēs iegādāties ne vairāk kā piecas biļetes. Internetā uz koncertiem būs arī «pdf» biļetes, kuras katram skatītājam pašam iespējams izdrukāt mājās.

«Jaunums šajā turnejā būs sēdvietas — Mežaparka estrādē skatītājiem būs iespēja atrasties gan laukumā — stāvvietās, gan kora tribīnēs, kuras pārtaps par sēdvietu sektoriem. Ventspilī un Jelgavā izbūvēsim speciālas tribīnes ar jumtu, bet Preiļos un Valmierā skatītāji izvietosies stadionu tribīnēs,» stāsta turnejas producents Mārcis Gulbis («Untitled Unlimited»).

««Prāta vētras» turnejā brauksim ar nepieredzētu daudzumu tehniskā aprīkojuma. Apaļā skatuve, daudzfunkcionālie ekrāni, jauns un līdz šim Latvijā neredzēts gaismu aprīkojums — šīs vasaras turneja būs iespaidīgākā «Prāta vētras» vēsturē,» atzīst turnejas uzvedumu daļas vadītājs Nauris Solovjovs («Untitled Unlimited»).

Koncertu grafiks:

  • 24. jūlijs — Jelgava, Lielupes pļava. Ieeja no plkst. 18.30, sākums plkst. 20.30
  • 26. jūlijs — Preiļi, pilsētas stadions. Ieeja no plkst. 18.30, sākums plkst. 20.30
  • 1. augusts — Ventspils, Reņķa dārzs. Ieeja no plkst. 18.30, sākums plkst. 20.30
  • 7. augusts — Valmiera, Jāņa Daliņa stadions. Ieeja no plkst. 18.30, sākums plkst. 20.30
  • 9. augusts — Rīga, Mežaparka lielā estrāde. Ieeja no plkst. 17.30, sākums plkst. 20.30
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu