«Quick Teacher» jubilejas cenas – «mīnus 50 %»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda augstāko aprindu dāma pavaicāja Heinem:
– Kas jādara, lai iemācītos runāt franciski?
– Tas nav grūti, – dzejnieks atbildēja, – vienkārši vācu vārdu vietā jālieto franču.

Kompānija M.A.R.I.D.I. pateicas visiem, kas ir uzticējušies programmai «Quick Teacher», un par godu programmas 5 gadu esamībai ES valstīs piedāvā svešvalodu mācības par īpašu jubilejas cenu.

Jebkuras svešvalodas zināšanas pat vienkāršā sarunvalodas līmenī būtiski atvieglo mums dzīvi dažādu braucienu laikā, kā arī ceļ mūsu vērtību darba devēja acīs. Katrs izvēlas savu mācīšanās paņēmienu, un mēs atzīstam, ka jebkurš no tiem var būt iedarbīgs.

No 2003. gada pavasara Baltijas valstu iedzīvotājiem tiek piedāvāta svešvalodu intensīvās apguves metodika «Quick Teacher». Sākumā tās radītāji piedāvāja apgūt tikai angļu, vācu un krievu valodu, bet tagad pēc šīs metodikas ir iespējams mācīties jau vairāk nekā 10 valodu – arī itāļu, spāņu, franču, somu un japāņu, turklāt metodikas radītājiem padomā ir vēl ķīniešu un arābu valoda.

Pa šo laiku «Quick Teacher» metodiku izmantojuši vairāk nekā 10 000 cilvēku. Statistikas dati liecina, ka programmas radītāju kompānija Latvijā ir unikāla, jo tik daudz klientu no visām pasaules malām nav nevienam citam uzņēmumam Latvijā.

Šodien mēs jūsu uzmanībai piedāvājam sarunu ar programmas «Quick Teacher» izstrādātāju pārstāvi Aleksandru OBULEVIČU.

Izstāstiet, lūdzu, sīkāk, kā tieši notiek mācības ar «Quick Teacher» palīdzību! Pieņemsim, ka es iegādājos šo pašmācības kompleksu, atnāku mājās un apsēžos pie datora. Kas man jādara tālāk?

Lieta ir tāda, ka «Quick Teacher» metodikas pamatā ir efekts, ko izglītības psiholoģijā sauc par «neapzināto informācijas uztveri». Tas notiek tā: uz ekrāna pēc noteikta intervāla parādās svešās valodas vārdi kopā ar to tulkojumu, un cilvēks vizuāli ātri uztver doto informāciju.
Pēc tam jāpievēršas apzinātam mācīšanās režīmam. Tā jūs varat pārbaudīt, ko no visa iepriekš redzētā esat iegaumējuši. Ekrānā pēc kārtas parādās tie paši vārdi, dators katram no tiem piedāvā septiņus tulkojuma variantus, un jūs izvēlaties pareizos. Sākumā var šķist, ka jūs kaut kādā veidā atminat pareizās atbildes, bet ar laiku radīsies sapratne, ka uz labu laimi orientēties tādā nepazīstamas leksikas apjomā nav iespējams. Tā izpaužas jau minētais «neapzinātās informācijas uztveres» efekts.

Pēc tam jūs visā mācību gaitā turpināt tieši tāpat strādāt vispirms ar atsevišķiem vārdiem un vēlāk ar frāzēm un teikumiem.

Izvērstu metodikas «Quick Teacher» prezentāciju var noskatīties tās izstrādātāja tīmekļa vietnē www.QT.lv

Nu labi. Cilvēks ar multimediju pašmācības kompleksa «Quick Teacher» palīdzību ir iemācījies angļu valodu vai kādu citu svešvalodu. Bet kā lai tiek galā ar tik bieži sastopamo «valodas barjeras» problēmu?

Redzat, šai ziņā «Quick Teacher» ir virkne priekšrocību. «Valodas barjera» cilvēkam visbiežāk rodas tāpēc, ka viņš kautrējas runāt citu klātbūtnē – «Bet ja nu es pasaku nepareizi?», «Ja nu kāds sāks smieties?», «Ko viņi padomās?» Un sekas ir tādas, ka valoda it kā ir zināma, bet cilvēks tajā nerunā. Quick Teacher ir funkcija, kas ļauj izkopt izrunu atbilstoši pieņemtajam etalonam; tā saucas «izrunas trenažieris». Vingrinoties cilvēks noslīpē savu izrunu ar trenažieri un dzird sevi no malas. Un vissvarīgākais ir tas, ka iznākumā viņš atļauj sev runāt svešvalodā, un tā tad arī ir «valodas barjeras» pārvarēšana.

Bet cik lielu vārdu krājumu es apgūšu pēc vingrināšanās ar «Quick Teacher»?

Pavisam ir trīs komplekti – no 4500 līdz 14 500 vārdiem un piedevām vēl 3000 frāžu un teikumu: «Standartkomplekts», «Profesionālais komplekts» un «Superprofesionālais komplekts».

Pašmācības kompleksa radītāji piedāvā jums izraudzīties sev piemēroto programmas kursu atkarībā no tā, kādā līmenī vēlaties apgūt svešvalodas zināšanas. Izraugoties kursu, īpašu uzmanību pievērsiet savam pašreizējam valodas zināšanu līmenim, vēlamajam mērķim pielāgojot vēlamo vārdu krājumu.

«Quick Teacher» nav lēts prieks. Ar ko attaisnojama tāda cena?

Protams, uzreiz samaksāt tādu summu ne visiem ir pa kabatai. Taču parēķināsim: vienas stundas nodarbība svešvalodu kursos maksā vismaz 2,45 latus. Lai apgūtu kaut vai tikai pašu svešvalodas ābeci, pamatzināšanas vajag aptuveni 140 nodarbību stundu, tātad tas jau izmaksā vairāk nekā divas reizes dārgāk par «Quick Teacher». Piedevām šādas nodarbības prasa papildizdevumus par vārdnīcām, mācību grāmatām, darba burtnīcām un daudz ko citu. Turklāt galvenais darbs jums būs jāveic mājās, patstāvīgi pildot mājas uzdevumus (jākaļ vārdiņi, jātulko teksti, jāraksta topiki utt.).

Savukārt pašmācības kompleksā «Quick Teacher» vienkopus ir viss valodas apguvei nepieciešams – gan plašs leksikas klāsts, gan gramatika, gan iespēja izkopt izrunu reizē ar pareizrakstību, gan vārdu un izteicienu tulkojums, gan fonētikas apguve, gan pakāpeniska vārdu krājuma papildināšana, gan arī apgūto zināšanu pārbaude un vēl daudz daudz kas cits.

Kuras valodas es varu iemācīties ar šo programmu?

Ar pašmācības kompleksa «Quick Teacher» palīdzību var apgūt 10 svešvalodas – angļu (gan britu, gan amerikāņu variantu), vācu, franču, itāļu, spāņu, latviešu, somu, japāņu un krievu.
«Quick Teacher» īpaši izceļas ar to, ka mūsu programmas ļauj mācīties valodas cilvēkiem, kam ir atšķirīga dzimtā valoda – tā var būt krievu, ukraiņu, poļu, latviešu, lietuviešu, vācu, čehu, ungāru, bulgāru, rumāņu un angļu. Mums priekšā vēl ir darbs pie ķīniešu un japāņu valodas.

Kādas ir jūsu piedāvātās preces galvenās priekšrocības?

Multimediju pašmācības komplekss «Quick Teacher» sevišķi ērts ir tiem, kam dārgs ir laiks. Viņiem nebūs jāpiemērojas pasniedzēja nodarbību grafikam, jo lietot «Quick Teacher» var jebkurā diennakts laikā. Jūs taču piekritīsiet, ka nav viegli atrast pasniedzēju, kas vēlā stundā pēc pirmā aicinājuma trauksies pie jums, lai izkoptu jūsu angļu sarunvalodas prasmes.

www.QT.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu