Autoskola biznesa cilvēkiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DBS

[s:18601]iespējams apgūt teorētiskās un praktiskās iemaņas B kategorijas autovadītāja apliecības iegūšanai. DBS ir vienīgā autoskola, kura pielāgojas biznesa cilvēku laika plānam. Autoskolā ir iespēja mācīties, izvēloties izdevīgu apmācību laiku un individuālu pieeju. Bez pamatapmācību programmas DBS autoskolā māca arī drošas braukšanas pamatprincipus, braukšanas kultūru, kā arī degvielas ekonomiju.

«Apmācot autovadītājus drošas braukšanas mācību programmās, secinājām, ka ļoti būtiski ir drošas auto vadīšanas pamatus ielikt jau pašā sākumā, tāpēc tapa autoskola, kurā savās zināšanās ar audzēkņiem dalās pieredzējuši drošas braukšanas instruktori. Līdz šim neviena autoskola nav pielāgojusies apmācāmo darba ritmam. Taču ļoti bieži biznesa cilvēkiem ir nepieciešama autovadītāja apliecība, to ņēmām vērā sastādot autoskolas apmācību laika plānu,» stāsta Drošas Braukšanas Skolas apmācību direktors Artūrs Priednieks.

DBS autoskolā ir individuāla pieeja katram klientam, piedāvājot intensīvu un padziļinātu apmācības kursu. Teoriju dalībnieki apgūst 3 – 5 cilvēku grupā. Braukšanas nodarbībās tiek izmantotas Audi A3 automašīnas. Praktiskās apmācības sākotnēji notiek drošā vidē – DBS poligonā. Kad apgūtas braukšanas tehniskās nianses, apmācāmie mācās braukt Rīgas ielās. Instruktori velta īpašu uzmanību, lai pēc autovadītāja apliecības iegūšanas klients justos droši jebkurā braukšanas situācijā.

Vairāki uzņēmumi, kuru darbinieki izgājuši DBS apmācības, atzinīgi vērtē programmas kvalitāti un papildus zināšanas, kuras sniedz DBS pasniedzēji. Drošas braukšanas iemaņas ir neatsveramas kompānijās, kur darbinieki lieto uzņēmuma automašīnas. Pēc apmācības būtiski samazinās darbinieku izraisīto auto avāriju skaits un degvielas patēriņš.

«Latvija Statoil» ir viens no uzņēmumiem, kas piedāvā saviem labākajiem darbiniekiem mācīties DBS autoskolā, tādejādi motivējot un atalgojot viņu centienus uzņēmuma labā, vienlaicīgi paaugstinot darbinieku kvalifikāciju.

««Latvija Statoil» jau vairākus gadus cītīgi atbalsta drošības veicināšanu uz ceļiem, un kā primāro uzdevumu izvirza savu darbinieku izpratni par drošu braukšanu. Lai darbinieki varētu apgūt auto vadīšanas prasmes, jau sākotnēji iemācoties drošas braukšanas pamatus, mūsu uzņēmums sadarbojas ar DBS autoskolu. Tā piedāvā programmu, kas dod iespēju mūsu kolēģu darba dinamikai pielāgot pasniedzēju laikus, kā arī apmācību grafiku,» stāsta Ilze Rassa, «Latvija Statoil» komunikāciju vadītāja.

Drošas Braukšanas Skola

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu