Rīgas skolēni var pieteikties darbam vasarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Līdz 16.maijam 13 un 14 gadus vecie skolēni var pieteikties darbam vasarā, informēja Rīgas pašvaldībā.

Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments (IJSD) sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru un Rīgas pašvaldības vispārizglītojošajām skolām jūnijā un jūlijā īstenos projektu «Skolēnu nodarbinātība vasaras brīvlaikā», piedāvājot darbu 13 un 14 gadus veciem skolēniem.

Skolēniem būs iespēja strādāt savā izglītības iestādē, veicot skolas apkārtnes sakopšanas, apzaļumošanas darbus vai nelielus remontdarbus skolas iekštelpās. Darbs tiks organizēts četras stundas katru darba dienu laika periodā no 2.jūnija līdz 30.jūnijam un no 1.jūlija līdz 31.jūlijam. Katrs skolēns varēs strādāt tikai vienu periodu, par to saņemot darba algu, kā arī siltas pusdienas katru darba dienu.

Pieteikties darbā skolēni varēs savā izglītības iestādē pie sociālā pedagoga, ja šī iestādē piedalīsies šajā projektā. Ja izglītības iestāde nebūs projektā iesaistījusies, tad jaunieši pieteikumus varēs iesniegt IJSD Bērnu un jaunatnes pārvaldē pie Jaunatnes atbalsta nodaļas speciālistiem, Pulkveža Brieža ielā 18.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu