Ivanovam atceļ apcietinājumu par draudēšanu Grasmanim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Centra rajona tiesa pirmdien uzņēmējam Igoram Ivanovam atcēlusi apcietinājumu par draudu izteikšanu koncertaģentūras «Queen Of Stage» direktoram Ojāram Grasmanim, portālu «Apollo» informēja tiesā.

Ivanovs gan ir piemērots apcienājums arī par savas sievas – zobārstniecības klīnikas «Elladent» īpašnieces Ellas Ivanovas – slepkavības organizēšanu, tāpēc viņam joprojām būs jāsēž aiz restēm.

Kā ziņots, Ivanovu tur aizdomās par draudu izteikšanu Grasmanim un huligānismu. Ivanovi gatavojās šķirties, un Ivanovai bija romantiskas attiecības ar Grasmani. Arestētajam uzņēmējam un Grasmanim bijusi asa vārdu pārmaiņa, un pēc tam «Queen Of Stage» direktors gandrīz piekauts. Tieši pēc šiem notikumiem viņš vērsies policijā. Ivanovs norādīja, ka strīds ar Grasmani izcēlies, jo viņa sieva koncertaģentūras direktors bērnu priekšā lietojuši narkotikas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu