Rauls: «Real» vienīgā zvaigzne ir komanda

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Madrides «Real» komandas kapteinis Rauls pēc svētdien nodrošinātās uzvaras Spānijas čempionāta kopvērtējumā atzina, ka vienīgā kluba zvaigzne pati «Real» komanda, nevis kāds atsevišķs spēlētājs.

Atgādinām, ka 31. čempionu titulu Madrides klubs nodrošināja trīs kārtas pirms čempionāta beigām, ar 2:1 pārspējot «Osasuna» komandu. «Šī bija īpaša spēle, kurā mēs nevarējām uzvarēt bez fanu atbalsta, jo spēle bija izbraukumā. Pēdējos sešos mēnešos komanda demonstrē ļoti atzīstamu sniegumu, un izcīnītais tituls ir atalgojums mūsu pūlēm. To izcīnīja visa komanda,» uzsver Rauls.

Komandas kapteinis atzina, ka Madrides «Real» bija visstabilākā Spānijas čempionātā, un tituls ir godīgi nopelnīts. 30 gadus vecajam futbolistam šis bija sestais Spānijas čempionu tituls «Real» rindās. Rauls Madrides kluba sastāvā par čempionu kļuva arī arī 1995., 1997., 2001., 2003. un 2007. gadā.

Rauls ir Madrides jauniešu sistēmas audzēknis, un debiju kluba pamatsastāvā spāņu futbolists piedzīvoja jau 1994. gada novembrī tikai 17 gadu vecumā. «Real» ir vienīgais klubs, kurā viņš ir spēlējis un, līgums ar šo klubu Raulam beigsies 2011. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu