Izveidots portāls par reliģisko dzīvi Latvijā un Baltijas valstīs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskā kalpošana «Baznica.info» šomēnes atklāj jaunu mediju projektu «Zinas.Baznica.Info».

Tā ir informatīva lente-blogs latviešu valodā, kurā katru dienu tiks publicētas svaigākās ziņas par reliģisko dzīvi Latvijā un Baltijas valstīs, aģentūru LETA informēja portāla «Baznica.info» veidotājs Pavels Levuškāns.

Lasītāji mājas lapā varēs atrast arī preses apskatus, intervijas, «podkastus» un radio raidījumu ierakstus. Mājaslapas apmeklētāji varēs izteikt savus komentārus un piedalīties diskusijās.

Projekta autori ar mājas lapas izstrādi vēlas izveidot sociālu kristīgo tīklu, kā arī audio un video lejupielādes kanālu, kas būs atvērs visiem Baltijas kristiešiem. Portālu «Baznica.info» pirms trīs gadiem izstrādājis Levuškāns kā atvērtu laukumu dialogiem starp pasaules uzskatiem.

Šajā laikā portāls ir kļuvis par populāru reliģisko mājas lapu Baltijā krievu valodā. Šogad portāla redakcija pieņēma lēmumu par latviešu versijas izstrādi, kas tika izveidota aprīlī. Pēc pārbaudes perioda jaunais pakalpojums ir pieejams publiski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu