Slakteris izsaka pateicību lielajiem nodokļu maksātājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai pateiktos par ieguldījumu valsts tautsaimniecības attīstības veicināšanā, finanšu ministrs Atis Slakteris un Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektors Dzintars Jakāns ceturtdien sveica pērnā gada lielākos nodokļu maksātājus.

«Valstij ir svarīgi, lai tās budžeta ieņēmumi un izdevumi būtu sabalansēti, un nodokļu maksāšana ir viens no valsts labklājības pamatnosacījumiem,» norāda finanšu ministrs A. Slakteris. «Vēlos uzsvērt, ka aiz katra nodokļos nomaksātā lata ir gan uzņēmuma, tā īpašnieku un darbinieku labklājība, gan arī visas sabiedrības turīgums, kas izpaužas kvalitatīvā izglītībā, pakalpojumos, labos ceļos un infrastruktūrā, visbeidzot arī sociālajos pabalstos un pensiju sistēmā. Paldies lielajiem nodokļu maksātājiem par ieguldījumu,» sacīja Slakteris.

Nodokļu maksātājus apbalvo vairākās nominācijās: progresīvākie ražošanas uzņēmumi, progresīvākie elektroniskās deklarēšanas sistēmas (EDS) lietotāji, kā arī lielākie nodokļu maksātāji valsts kopbudžetā. Ikgadējais lielo nodokļu maksātāju godināšanas pasākums notiek jau vienpadsmito reizi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu