KNAB piedāvā zināšanu testu par korupcijas novēršanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) atjaunotajā mājas lapā valsts amatpersonām un ikvienam interesentam ir iespēja pārbaudīt savas zināšanas, aizpildot [s:18718] par interešu konflikta un korupcijas novēršanas jautājumiem, portālu «Apollo» informēja biroja Sabiedrisko attiecību un izglītošanas nodaļā.

Patlaban testa sistēma piedāvā 10 jautājumus, kuri tiek atlasīti pēc nejaušības principa, tādējādi testa aizpildīšana būs interesanta un izglītojoša arī vairākas reizes.

KNAB mājas lapa no 8. maija ir jaunā mūsdienīgākā un lasītājiem draudzīgāka un ērtāka veidolā.

Visa informācija ir strukturēta sešās lielās sadaļās, kas izvietotas horizontāli, un tām katrai pakārtoti nākamie līmeņi, kas atveras vertikāli kreisajā malā. Mājas lapa ir veidota tā, lai būtu vieglāk orientēties KNAB piedāvātajā informācijā, jo dažādās situācijās var noderēt gan KNAB sagatavotie informatīvie materiāli, gan pētījumi un ziņojumi, gan aktuālās preses relīzes.

diskusijās par aktuāliem jautājumiem

Lai atvieglotu lasīšanu, KNAB jaunajā mājas lapā iespējams izvēlēties tekstu burtu izmēru, savukārt informācija apskatei vai lejuplādēšanai ir pieejama bezmaksas programmatūras formātos un ir ērti izdrukājama.

Mājas lapā tāpat kā līdz šim ir iespējams uzdot jautājumus par korupcijas vai interešu konflikta novēršanu un saņemt KNAB speciālistu sagatavotu atbildi, kā arī pierakstīties uz jaunumu saņemšanu savā e-pastā, izmantot meklētāju vai kalendāru, lai atlasītu sev aktuālo informāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu