Zatlers: katram bērnam Latvijā ir tiesības uz labu izglītību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

«Katram bērnam Latvijā ir tiesības uz labu izglītību, sapratni un atbalstu,» pirmdien tiekoties ar bērnu nama «Ilga» bērniem un pedagogiem sacīja Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Valsts prezidenta kancelejā portālu «Apollo» informēja, ka tikšanās laikā Zatlers  uzsvēra, ka arī no savas puses palīdzēs veicināt sabiedrības izpratni par ģimenes lomu un lai Latvijā būtu mazāk tādu vecāku, kuri nerūpējas par saviem bērniem. Valsts prezidents aktualizēja arī nepieciešamību nodrošināt visus Latvijas bērnus ar izglītību.

 "Latvijā neviens bērns nedrīkstētu palikt izglītības sistēmas nepamanīts,» norādīja Valsts prezidents.

Zatlers bērnu namā viesojās, atsaucoties uz tā audzēknes Anastasijas Balakinas uzaicinājumu apmeklēt bērnu namu un iepazīties ar audzēkņu sadzīves apstākļiem.

Apmeklējuma laikā bērnu nama pedagogi iepazīstināja Valsts prezidentu ar aktuālākajām problēmām, tai skaitā par nepietiekamo vietu skaitu arodvidusskolās, jauniešu nodarbinātību  vasaras mēnešos un  iespējām apgūt nepieciešamās sociālās prasmes un zināšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu