Lielbritānijas vēstnieks pie vēstniecības paceļ varavīksnes krāsu karogu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pirmdien pie Lielbritānijas vēstniecības Rīgā Lielbritānijas vēstnieks Latvijā Ričards Mūns kopā ar Latvijas un Lielbritānijas seksuālo minoritāšu tiesību aizstāvjiem svinīgi pacēla varavīksnes krāsu karogu.

Karogs tika pacelts par godu Draudzības dienām un gājienam par vienlīdzību, aģentūru LETA informēja vēstniecības Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Lelde Pfafrode.

«Karoga pacelšana simbolizē vēl vienu veiksmīgu Rīgas praidu un demonstrē, ka Lielbritānijas atbalsts seksuālo minoritāšu tiesībām neaprobežojas ar Draudzības dienu pasākumiem, bet turpinās visa gada garumā,» teikts vēstniecības paziņojumā plašsaziņas līdzekļiem.

Kā ziņots, sestdien seksuālo minoritāšu gājiens un protesta akcijas Rīgā noritēja mierīgi — policija kopumā aizturējusi piecus cilvēkus, no tiem pret vienu ir sākts kriminālprocess, bet pret četriem sāktas administratīvas lietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu