Bērnu un jauniešu vasaras nometne «Jūrkalne 2008»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau 12. gadu karatē klubs «Tori» organizē sporta un atpūtas nometnes Jūrkalnē. «Jūrkalne 2008» notiks no 4. līdz 10. augustam Jūrkalnes pagastā.

Nometnes mērķis ir sniegt iespēju katram tās dalībniekam aktīvi un radoši pavadīt laiku piejūras teritorijā.

Nometnē aicināti piedalīties bērni no septiņu gadu vecuma. Piedāvājam iespēju arī vecākiem līdzdarboties nometnes rīkotajās aktivitātēs visas nedēļas garumā. Nometnes vadītājs ir Valsts jaunatnes iniciatīvu centra (VJIC) akreditēts speciālists, kura vadībā darbojas apmācīti nometnes pedagogi. Nometnes programmas izstrādē tiek ņemtas vērā visu intereses, spējas  un sagatavotības līmenis. Nometnē aicināti piedalīties dalībnieki arī bez karatē priekšzināšanām, jo programma plānota tā, lai tiktu nodarbināti visi dalībnieki. Pedagogu vadībā tiks veiktas aktivitātes un radošie pasākumi pie jūras, Jūrkalnes pagasta teritorijā un Jūrkalnes pamatskolas telpās. Nometnes programmā iekļautas ne tikai fiziskās aktivitātes, bet arī komandu pasākumi, intelektuālās un radošās nodarbības, mācību un izklaidējošās filmas, kā arī nometnes vakara pasākumi.

Nometne notiek atbilstoši MK noteikumiem Nr. 447 «Bērnu nometnes organizēšana un darbības kārtība».

Gaidām jūsu pieteikumus līdz š. g. 20. jūnijam.

www.karatetori.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu