Noslepkavotās Diānas māte un patēvs atkal pārkāpj drošības līdzekli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dobelē noslepkavotās Diānas Kozlovskas māte Baiba Kozlovska un patēvs Andrejs Kuļijevs atkārtoti pārkāpuši sev noteiktos drošības līdzekļa nosacījumus.

Kā portālam «Apollo» pastāstīja Dobeles policijas pārstāve Andželika Jefimova, abi braukuši vienā automašīnā. Drošības līdzeklis noteic, ka Diānas māte un patēvs tikties nedrīkst.

Izmeklētāji no Rīgas par drošības līdzekļa pārkāpumu ir informēti.

Kā portālam «Apollo» pastāstīja Rīgas policijas pārstāve Linda Neimane, pēc pirmā drošības līdzekļa pārkāpuma Kozlovskai un Kuļijevam tika noteikti vēl stingrāki ierobežojumi. Neimane norādīja, ka izmeklētāji lems par turpmāko rīcību.

Kā ziņots, Diānas māte un patēvs tiek turēti aizdomās par meitenītes noslepkavošanu.

1997. gadā dzimusī Diāna no mājām Dobelē, K. Barona ielā 2, izgāja pērn 14. augustā. Viņas mirstīgās atliekas tika atrastas 2007. gada 8. septembrī netālu no dzīvesvietas.

Zināms, ka policija meitenes dzīvesvietā iepriekš veikusi kratīšanu un atsavinājusi vairākus priekšmetus, kas varētu palīdzēt atrisināt meitenes slepkavību. Ekspertīzes varētu noteikt, vai uz policijas atsavinātajām mantām ir meitenes DNS.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu