Mani aizvaino izskata dēļ

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Man laikam ir šobrīd diezgan aktuāla problēma.

Man ir 15 gadi. Mani skolā, klasē ļoti bieži apvaino mana atšķirīgā izskata dēļ. (Esmu ļoti gara un tieva savam vecumam un visiem vecumiem. Gandrīz 1,90 m, un vēl augu.) Pat pa ielu nevaru normāli paiet, visi vienmēr šķībi noskatās, paiet garām un vēl atskatās vai izsaka kādu stulbu piezīmi.) Vispār negribas iet uz skolu, jo zinu, vienmēr būs kāds, kas kaut ko uzbrauks. Pilnīgi gribētos kādu no viņiem visiem nošaut. Bet pagaidām nav pa spēkam. Man ir arī daži «draugi», tie paši bieži noliek, kas nu tie par draugiem. Viņiem neaiziet, ka tādai kroplei kā man tā jau grūti dzīvot. Protams, neļauju sevi tik vienkārši apvainot un pasaku kaut ko pretī, dažreiz sanāk nopietnāki konflikti, bet tas tāpat nelīdz nevienam. Vairs pat necenšos iederēties tajā, atvainojos, stulbeņu barā. Neienīstu viņus, bet galīgi negribas ne ar vienu kontaktēties. Ne skolā, ne ārpus tās. Jā, pati jau ar neesmu nekāda pareizā, šad tad kādam kaut ko pasaku, bet domāju par to, ko saku, neaizskaru nevienu viņa izskata vai dzīves apstākļu dēļ. Maniem «draugiem» nav ne jausmas, ka mani kaut kas tik ļoti kaitina, jo savas emocijas nekad neizrādu. Vienmēr viņu priekšā atrodu gaišo pusi. Ceru, ka palīdzēsiet kaut kā. LŪDZU, PALĪDZIET. P.S. Ienīstu basketbolu, nekad tur vairs neatgriezīšos, pamēģināju — pietika...

Sveika! Diez vai izskats šai situācijā ir noteicošais, jo iemeslu, par ko piesieties, var atrast gandrīz katram. Jo īpaši, ja viņš vai viņa patiešām jūt aizvainojumu — vienalga, parāda to atklāti vai ne. Tev vajadzētu mēģināt atrast savā izskatā kaut ko pozitīvu un pārliecināties, ka tā ir patiesība. Kāpēc visām garajām meitenēm jānodarbojas ar basketbolu? Tikpat labi vai vēl labāk var padoties vieglatlētika, peldēšana, vingrošana vai, piemēram, modeles karjera, kas vispār ir kā radīta garajām un slaidajām. Turklāt Tavā vecumā nebūt nav par vēlu sākt. Varbūt Tu nemaz negribēsi kļūt par profesionālu modeli, bet iemācīties skaisti kustēties, sevi izcelt un pasniegt taču noder ikvienam!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu