Mana dzīve ir neciešama

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Vai ir vērts izdarīt pašnāvību? Piemēram, mani visi apsmej, un mana labākā draudzene paliek riebīga. Ģimenei ir maz naudas, un es nevēlos neko citu kā MIRT!

Sveika! Ja arī tev (šo sajūtu pazīst daudzi) reizēm ienāk prātā doma: tagad es nomiršu, gulēšu zārkā starp ziediem, bet jūs visi nožēlosiet, ka izturējāties tik slikti (nesapratāt mani, apsmējāt vai bijāt riebīgi), atceries, ka šīs melnās strīpas dzīvē ir pārejošas. Tavos spēkos ir darīt ļoti daudz, lai tava dzīve nebūtu neciešama. Tagad ir vasara. Ja ģimenei ir maz naudas, apspriediet iespēju, kā tu varētu nopelnīt kabatas naudu. Tas ne tikai papildinās tavu budžetu, bet arī lieliski cels pašapziņu! Draudzene izturas riebīgi? Padomā, vai tu pati viņu neizprovocēji, un izplāno, kā varētu attiecības uzlabot.

Ja nekas nelīdz, iespējams, vajadzētu vērsties kādā krīzes centrā un aprunāties ar speciālistu pa bezmaksas tālruni. Bezmaksas psihologa konsultācijas

Bērnu un ģimenes lietu ministrija; Basteja bulvāris 14, Rīga, LV-1050; Tālrunis: 7356497.

dardedze@apollo.lv

skalbes@skalbes.lv

Bezmaksas bērnu uzticības tālrunis: 800 9000.

gimenes@krize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu