Kā pateikt mammai par puisi?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Sveikiņi :) Varbūt jums tā nešķitīs problēma… Tomēr man ir diezgan stulba sajūta. Lieta tāda — man ir 14 gadi, un manam draugam palika 16:) Tā kā esam jau kopā kādus piecus mēnešus, tad vecākiem jau vajadzētu par to zināt… Vai ne? Par to zina klasesbiedri, daļa no skolas, daudzi mūs ārā redzējuši. Pat mani kaimiņi zina. Arī drauga vecāki. Bet mani vecāki neko nezina. Kāpēc? Tāpēc, ka es nespēju mammai izstāstīt. Pat nezinu, kāpēc. Varbūt baidos no mammas viedokļa, vai arī vienkārši mums ar mammu nav tās mammas un meitas sarunas tik nopietnas. Ko jūs man ieteiktu? Jau iepriekš paldiesiņš. :)*

Sveika! Varbūt palīdzētu neliela viltībiņa? Uzaicini mājās vairākus draugus (nav jau jārīko diez kādas viesības, vienkārši satiecieties pie Tevis, piemēram, pirms kāda pasākuma) laikā, kad tavi vecāki ir mājās. Iepazīstini viņus ar saviem ciemiņiem, arī ar savu puisi, protams. Nākamajā reizē viņš var pie Tevis ierasties viens pats, vai arī uz vecāku jautājumu, kurp Tu dosies, saki, ka sarunāji satikties ar X. Nu, kā, jūs taču atceraties, viņš bija pie mums ciemos! Par mammas viedokli ir atsevišķs stāsts — skaidrs, ka būtu nepatīkami, ja viņa sāktu Tavu draugu kritizēt, jo kritika no tuvākajiem cilvēkiem sāp jo īpaši. Bet tam var tikt pāri, patiesībā viskritiskākās mammas parasti pieņem savu meitu izvēli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu