Zatlere aizvien vairāk risina bērnu ar īpašām vajadzībām problēmas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lilita Zatlere, pildot Valsts prezidenta kundzes pienākumus, aizvien vairāk ir pievērsusies problēmām, kas skar bērnus ar īpašām vajadzībām.

Piemēram, 16.jūnijā prezidenta kundze kopā ar izglītības un zinātnes ministri Tatjanu Koķi (ZZS) apmeklēja Valsts speciālās izglītības centru, lai vienotos par sadarbību iekļaujošās izglītības jomā, tajā skaitā, lai nodrošinātu atbilstošu izglītību bērniem ar īpašām vajadzībām.

«Uzņemoties rūpes par bērniem ar īpašām vajadzībām, Zatlere atbalsta Valsts prezidentu, kurš akcentējis izglītību kā Latvijas prioritāti,» teikts Prezidenta preses dienesta izplatītajā paziņojumā masu medijiem.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka prezidenta kundze Zatlera reģionālo vizīšu laikā bieži apmeklējusi izglītības iestādes bērniem ar īpašām vajadzībām, kā arī izrādījusi interesi par iekļaujošo izglītību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu