Svētku brīvdienās kopā aizturēti 329 dzērājšoferi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Pagājušās piektdienas vakarā un četrās aizvadītajās svētku brīvdienās policija kopumā aizturējusi 329 šoferus, kuri auto vadījuši alkohola reibumā, kas pārsniedz 0,5 promiles. Vēl 315 autovadītāji braucamo vadījuši alkohola reibumā, kas nepārsniedz 0,5 promiles.

Kā portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja pārstāve Linda Neimane-Zobena, Līgo dienā aizturēti 94 dzēruši autovadītāji, savukārt Jāņu dienā pieķerti 77 dzērājšoferi.

Narkotisko, psihotropo vai citu apreibinošo vielu ietekmē kopumā aizturēti 52 šoferi, no kuriem 20 Līgo dienā, bet vēl 11 Jāņu dienā.

Policija kopumā reģistrējusi 382 avārijas, no kurām 17 izraisījuši iereibuši šoferi. Negadījumos cietuši 96 cilvēki, bet avārijās dzīvību zaudējuši septiņi cilvēki.

Svētku brīvdienās strādāja aptuveni pusotrs tūkstotis ceļu policijas darbinieku, kā arī 696 citu dienestu darbinieki. Kopumā šajās dienās pārbaudīti 32 415 šoferi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu