Zināmi «Prāta vētras» koncertu iesildītāji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Petr Lovigin

Grupas «Prāta vētra» koncertturnejas «Tur kaut kam ir jābūt» iesildītāji būs grupa «Astro'n'out» un apvienības «Jaffa Rīga» dīdžejs Artūrs Mednis, portālu «Apollo» informēja «Prāta vētras» menedžments.

«Mums milzīgs prieks un gods! Kad saņēmām šo ziņu, aiz sajūsmas kliedzām 18 stāvu mājas augstumā! «Gravitātei nē» arī «Prāta vētras» tūrē!» priecājas grupas «Astro'n'out» soliste Māra Upmale.

Tiek plānots, ka vispirms skatītājus izklaidēs DJ Artūrs Mednis no «Jaffa Rīga», savukārt «Astro'n'out» uz skatuves kāps ap plkst. 20.30.

Jau ziņots, ka «Prāta vētras» koncertturneja tiks atklāta 24. jūlijā Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij. Turneja turpināsies 26. jūlijā Preiļos, 1. augustā Ventspilī, 7. augustā Valmierā un noslēgsies ar koncertu Mežaparka Lielajā estrādē 9. augustā.

Pirmos apmeklētājus sagaida arī īpašs pārsteigums. «Pirmajiem pasākuma teritorijā iekļuvušajiem faniem būs iespēja koncertu skatīties, atrodoties īpašās skatuvē iebūvētās nišās, kas ļaus būt pavisam tuvu grupai,» stāsta «Prāta vētras» bundzinieks Kaspars Roga, kas ir turnejas scenogrāfs.

Biļetes uz koncertiem nopērkamas visās «Biļešu servisa» un «Reklamarket» kasēs. Stāvvietu biļešu cena Preiļos, Ventspilī un Valmierā pagaidām ir Ls 12, bet Rīgā un Jelgavā — Ls 15. Uz Rīgas, Valmieras un Preiļu koncertiem vēl iespējams iegādāties arī sēdvietu biļetes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu