Vai esmu lesbiete?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Man šķiet, ka es esmu lezbe, bet vai tas ir normāli?

Sveika! Lai arī var izklausīties dīvaini, tomēr Tava seksuālā orientācija ir tas, ko tu jūti — emocionāli un seksuāli — attiecībā pret sava un pretējā dzimuma pārstāvjiem. Daļa cilvēku izjūt šādu tieksmi tikai pret pretējo dzimumu, daļa ir geji — sajūt tieksmi pēc sava dzimuma pārstāvjiem, bet daļa cilvēku ir biseksuāli — jūt tieksmi pēc abu dzimumu pārstāvjiem.

Daļa cilvēku pilnīgi noteikti var sevi pieskaitīt pie kādas no šīm kategorijām, kamēr citi ilgi nevar sevi identificēt šai ziņā, un jāpaiet vairākiem gadiem, pirms nāk konkrēta atklāsme par savu piederību vienai no šīm grupām. Tava seksuālā orientācija pati izpaudīsies dabīgā ceļā.

Ir svarīgi, ka Tu spēj sajust un izpaust savu seksualitāti apzināti. Tas varētu Tev izrādīties izaicinājums, ja izrādītos, ka esi gejs vai biseksuāls, taču vienmēr varēsi atrast palīdzību. Ja būsi pret cilvēkiem patiess un atklāts, redzēsi, ka cilvēki daudz vairāk respektē to, kas Tu esi, nevis kāda Tu esi (yourlife.lv).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu