Jelgavas cietumā vēlas nobalsot četri ieslodzītie

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
No Jelgavas cietuma saņemts pieteikums, ka sestdien tautas nobalsošanā vēlas nobalsot četri ieslodzītie. No otra pilsētā esošā - Pārlielupes cietuma - pieteikums vēl nav saņemts.

Jelgavas pilsētas Vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Vizma Valaine aģentūru LETA informēja, ka uz Jelgavas cietumu dosies darbinieks no iecirkņa, kas saņēmis pieteikumu, kā arī pilsētas Vēlēšanu komisijas loceklis, kurš jau iepriekš apmeklējis cietumu un zina, kā rīkojama balsošanas procedūra šajā iestādē.

Arī pilsētas slimnīcās un pansionātos tautas nobalsošana notiks pēc līdzīga principa - saņemot pieteikumu, uz šīm iestādēm dosies tuvākā iecirkņa darbinieki. Piemēram, iecirknis 2.internātpamatskolā apkalpos 43 psihoneiroloģiskās slimnīcas «Ģintermuiža» pacientus. Saņemts arī iesniegums, ka nobalsošanā vēlas piedalīties 14 pašvaldības sociālās mājas Pulkveža Oskara Kalpaka ielā iemītnieki.

Savukārt Jelgavas pilsētas slimnīcā atrodas vēlēšanu iecirknis, un slimnieki var doties turp un nobalsot. Paredzēts apkalpot arī gulošos slimniekus.

No pansionāta «Jelgava» Vēlēšanu komisija vēl nav saņēmusi pieteikumu, bet no iepriekšējās pieredzes Vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja zināja sacīt, ka iepriekš šīs iestādes klienti uz tuvāko vēlēšanu iecirkni vesti ar autobusu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu