Izveido vērienīgu publisko interneta pieejas punktu tīklu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Lai paplašinātu Rīgas plānošanas reģiona iedzīvotāju iespējas ikdienā izmantot internetu, darbu sācis vērienīgs publisko interneta pieejas punktu tīkls, informē sabiedrisko attiecību aģentūra «PR Studio».

Tas aptver 97 publiskos interneta punktus 36 pašvaldībās. Tīkls izveidots projektā «Publisko interneta pieejas punktu izveide Rīgas plānošanas reģionā». To īsteno Nodibinājums «Rīgas reģiona attīstības aģentūra» (NRRAA) sadarbībā ar Rīgas Domi, bet projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Publisks interneta pieejas punkts ir visiem pieejams interneta termināls, kas ļauj iedzīvotājiem brīvi izmantot internetu. Tīkla izveides mērķis Rīgas plānošanas reģionā ir uzlabot ikviena reģiona iedzīvotāja iespējas bez maksas piekļūt internetam, lai meklētu nepieciešamo informāciju, izmantotu valsts un pašvaldības pakalpojumus elektroniskā formātā, lietotu internetbanku vai e-pasta pakalpojumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu