Aicina pulcēties Gruzijas atbalsta gājienam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien visi cilvēki, kam nav vienaldzīga Krievijas militārā ofensīva Gruzijā, kam rūp Gruzijas suverēnās valsts pastāvēšana, kas vēlas izteikt līdzjūtību Gruzijas tautai par bombardēšanā un apšaudēs noslepkavotajiem civiliedzīvotājiem un pieminēt kritušos karavīrus, kā arī paust sašutumu par Krievijas Federācijas nelikumīgo militāro agresiju, tiek aicināti no pulksten 17 sākt pulcēties pie Brīvības pieminekļa.

Pulksten 17.30 gājiena dalībnieki no Brīvības pieminekļa pa Raiņa bulvāri dosies garām Vācijas, Francijas un ASV vēstniecībai, lai sēru gājienā nogādātu pie Krievijas vēstniecības ar Gruzijas karogu apklātu zārku.

Pie Krievijas vēstniecības dalībnieki tiks aicināti noturēt klusuma brīdi, lai izrādītu cieņu Gruzijas tautai un paustu nopēlumu Krievijas agresijai. Zārks tiks atstāts pie Krievijas vēstniecības kā simbols asiņainajiem darbiem pret Gruzijas tautu.

Tālāk gājiena dalībnieki dosies atpakaļ pa Raiņa bulvāri līdz Gruzijas Republikas vēstniecībai, kur noliks līdzpaņemtās baltās rozes un aizdegs svecītes, paužot atbalstu un izsakot līdzjūtību. Plānots, ka gājiena dalībnieki varētu sasniegt Gruzijas vēstniecību ap pulksten 18.15.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu