«CV Market» «Žurku skrējienā» pārstāv «VIP Komplekts»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«CV Market» klients, nekustamo īpašumu kompānija «Balsts», 14. augustā Rātslaukumā aicina visus interesentus uz pirmo Biroju darbinieku skrējienu Latvijā — «Balsts Rat Race 2008».

Sacensības paredzētas tieši biroja darbiniekiem, kuri bieži vien tautā tiek saukti par biroja žurkām. Tas ir aicinājums gan uz sportisku aktivitāti, gan piedāvājums izpausties, prezentējot savu uzņēmumu.

«CV Market» pieņēma izaicinājumu un startēs 92 komandu konkurencē. Kompānijas valdes loceklis Vladimirs Korickis, personāla speciāliste Renāte Zīverte, klientu menedžeres Dace Bruzgule un Zanda Reiniņa un klientu atbalsta speciāliste Renāte Grīsle apvienojās zem nosaukuma «VIP Komplekts» un ieņems 63. starta vietu. Vadoties pēc moto «Atrodi gardāko kumosu!», piecnieks gatavs cīnīties par «Grand Prix» balvu, kas ir 1000 latu Trieciennauda!

vērot video

«Žurku skrējiens» ir laba iesildīšanās pirms ikgadējām «CV Market» Baltijas sporta spēlēm, kas notiks jau nākamajā dienā pēc skrējiena.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu