Slēgs «Nelss» būvmateriālu veikalu Deglava ielā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saistībā ar būvmateriālu tirdzniecības un kokmateriālu eksporta koncerna SIA «Nelss» darbības optimizēšanu uzņēmuma vadība nolēmusi no šodienas slēgt būvmateriālu tirdzniecības veikalu Rīgā, Augusta Deglava ielā.

LETA jau ziņoja, ka 2007. gadā SIA «Nelss» neto apgrozījums sasniedzis 97,58 miljonus latu, kas ir par 8,6% vairāk nekā gadu iepriekš. Savukārt «Nelss» peļņa pērn sasniedza 1,89 miljonus latu, kas ir par 33% mazāka nekā 2006. gadā.

Ņemot vērā pašreizējo nelabvēlīgo situāciju pasaules, kā arī vietējā tirgū un ar to saistīto patēriņa samazinājumu, uzņēmuma vadība šogad neplāno apgrozījuma un peļņas pieaugumu.

«Nelss» šogad pastiprināti pievērsies būtiskāko saimnieciskās darbības procesu optimizēšanai, lai paaugstinātu uzņēmuma efektivitāti un konkurētspēju, tā spējot turpināt stabilu darbību arī mazāk labvēlīgos tirgus apstākļos.

Uzņēmuma darbības optimizēšana ir tieši ietekmējusi arī nodarbināto skaitu. Šogad darbinieku skaits uzņēmumā samazinājies par 23%.

Ar 1. septembri tiek plānots atbrīvot līdz šim būvmateriālu tirdzniecībai izmantotās telpas Rīgā, Deglava ielā. Pati veikala slēgšana notiks šodien. Šis lēmums saistīts ar konkrētā nekustamā īpašuma objekta īpašnieku maiņu un līdz ar to piedāvāto līdzšinējo nomas attiecību izbeigšanu uz izdevīgiem nosacījumiem.

Neskatoties uz pašreiz valdošo situāciju tirgū, «Nelss» vadība nākotnē raugās pozitīvi un redz būvmateriālu tirdzniecību kā nozīmīgu grupas biznesa virzienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu