Bijusī rūpnīca VEF atdzimst par modernu biznesa centru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Būtiskas pārmaiņas skar VEF rūpnīcas teritoriju, kas pamazām pārtop par vienu no Rīgas biznesa centriem, kā dēļ rūpnīcai piegulošais rajons ar laiku varētu attīstīties par daudzfunkcionālu darījumu vidi.

Arvien vairāk VEF rūpnīcas korpusu pārtop par modernām biroju ēkām. Jūlijā tika nodots renovētais bijušais rūpnīcas 42. korpuss Bērzaunes ielā 11a, tagad Ūnijas iela 8, korpuss 9, kas no aizlaistas rūpnīcas ēkas pārtapis par modernu B klases biroju kompleksu.

Kā atzīst SIA «Forburga» valdes priekšsēdētāja Baiba Kalniņa, šis ir perspektīvs rajons ar lielu potenciālu attīstīties par daudzfunkcionālu biroju centru. Tam ir vairākas priekšrocības: laba infrastruktūra, satiksme, autostāvvietas, kā arī Rīgas centra tuvums. «Tā kā pēdējā laikā pieprasījums pēc birojiem ir konkretizējies un lielākoties priekšroka tiek dota vismaz B klases birojiem ar autostāvvietu un ērtu sabiedriskā transporta satiksmi, VEF ir ideāla vieta,» atzīst Baiba Kalniņa.

SIA «Forburga» renovētais VEF bijušais 42. korpuss ieguvis arī 3. vietu jauno projektu konkursā, kā labākais biroju ēkas komplekss, kas norāda, ka no nesen vēl tik aizlaistām rūpnīcas ēkām iespējams izveidot mūsdienīgas augstas klases biroju ēkas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu