1. septembrī Rīgā policija strādās pastiprinātā režīmā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) 1. septembrī strādās pastiprinātā režīmā, portālu «Apollo» informēja Rīgas Domes (RD) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pēc RD Drošības un kārtības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Raimonda Vildes (TP) ierosinājuma, komitejā šodien tika uzklausīts RPP vadības ziņojums par Pašvaldības policijas darbu 1. septembrī.

Pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Geduševs informēja, ka policija jau sākusi prevencijas darbus. Šonedēļ Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbinieki pastiprināti pārbauda interneta salonus un citas jauniešu pulcēšanās vietas, kur satikšanās pēc vasaras brīvlaika nereti beidzas ar alkohola lietošanu.

Geduševs apliecināja, ka Zinību dienā kārtības un drošības nodrošināšanā pilsētā iesaistīto pašvaldības policistu skaits tiks maksimāli palielināts. Policisti kontrolēšot jauniešu uzvedību uz ielām, kā arī to, vai skolēniem tirdzniecības vietās nepārdod alkoholu un cigaretes. Pašvaldības policijas priekšnieks atzīmēja, ka no šā mācību gada palielināts to policistu skaits, kas pastāvīgi dežurē pie mācību iestādēm, un tagad šāda apsardze tiks nodrošināta jau pie 40 skolām.

Drošības un kārtības nodrošināšanā 1. septembrī RPP koordinēs savu darbību ar Valsts policijas Rīgas reģiona policijas pārvaldi.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu