Lietuvas basketbolisti uzvar Eiropas U-16 čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eiropas U-16 čempionātā svētdien Lietuvas kadetu izlase finālā ar 75:33 sagrāva Čehijas jaunos basketbolistus, kļūstot par kontinenta spēcīgāko komandu šajā vecuma grupā.

Trešo vietu izcīnīja Turcijas U-16 izlase, kas bronzas mačā ar 77:65 pārspēja Francijas vienaudžus. Atgādinām, ka Latvijas kadetu izlase svētdien mačā par devīto vietu ar 68:73 piekāpās Ukrainas vienaudžiem un ierindojās desmitajā vietā.

Jau ziņots, ka pirmajā spēļu kārtā Latvijas kadeti C apakšgrupā izcīnīja vienu uzvaru, tomēr ar trešo ieņemto vietu apakšgrupā pietika, lai kvalificētos otrajam posmam. Otrā posma pirmajā spēlē Latvijas jaunie basketbolisti mača beigās ar 72:74 piekāpās Krievijas vienaudžiem, otrajā spēlē ar 73:83 zaudēja Izraēlas U-16 izlasei, bet pēc tam ar 65:88 piekāpās arī Francijas vienaudžiem, ieņemot pēdējo vietu F apakšgrupā.

Pēc tam Latvijas U-16 izlase aizvadīja pusfināla maču par 9.–12. vietu, kurā ar 82:80 pieveica Grieķijas vienaudžus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu