Šovs «Uzķīlē manu vāģi» rīkos šokējošu auto parādi Rīgas ielās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gaidot šova «Pimp My Ride Baltic» jeb «Uzķīlē manu vāģi» pirmizrādi, MTV 13. septembrī Rīgas ielās rīko grandiozu auto parādi, kurā dosies šokējošākās un nožēlojamākās grabažas, kas tika pieteiktas šovam. Parāde sāksies plkst. 12.00 pie «Arēnas «Rīga»» un noslēgsies ar «Pimp My Ride» tusiņu pie tirdzniecības centra «Spice».

Parādē piedalīsies ne tikai braucamrīki, kas bija pieteikti šovam, bet arī Latvijā pašas iespaidīgākās un glītākās automašīnas.

«Pimp My Ride Baltic» burziņā pie «Spices» visi interesenti varēs aplūkot gan parādes spocīgākās, gan skaistākās automašīnas, gan iepazīties ar šova vadītāju — hiphopa mākslinieku SezzY. Pasākuma laikā vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki izmēģinās roku vāģu ķīlēšanā. Būs padomāts arī par muzikālajām izklaidēm — dīdžejs rūpēsies par īstenu «Pimp My Ride» atmosfēru, dziedātāja Ella kāps uz party busa jumta, lai priecētu klātesošos ar saviem populārākajiem hitiem, un pasākuma noslēgumā SezzY demonstrēs savu prasmi rīmēšanā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu