Uzņems filmu par Džona Lenona grūto bērnību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:timesunion.com

Videomāksliniece Sema Teilore Vuda gatavojas uzņemt filmu par sarežģīto Džona Lenona bērnību. Biogrāfiskās drāmas nosaukums būs «Zēns no nekurienes» («Nowhere Boy»). Džona Lenona sievas māsas Džūlijas Beirdas memuārus ekrānam adaptējis Mets Grīnfolks. Iepriekš šis scenārists strādājis ar Antonu Korbijnu pie biogrāfiskās drāmas par Īanu Kērtisu un acīmredzot nolēmis specializēties muzikantu biogrāfijās.

Jaunā Džona Lenona problēmas sākās, kad viņu pameta māte, atstājot puisēnu autoratīvās tantes uzraudzībā.Mierinājumu viņš rada mūzikā.

Teilore Vuda, atbildot uz jautājumu, kādēļ izvēlējusies uzņemt šo filmu, teikusi: «Tieši sievietes Džona jaunībā veidoja to Lenonu, par kādu viņš kļuva. Manas filmas centrā būs viņa spēks un vājums attiecībās ar viņām.»

Filma tiks uzņemta Džona Lenona dzimtajā pilsētā Liverpūlē. To, kurš atveidos galveno lomu, kļūs zināms tuvākajās dienās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu