Keidžs par nodokļu mahinācijām maksās 666 tūkstošus dolāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas zvaigznei Nikolasam Keidžam par ļaunprātīgu valsts krāpšanu un izvairīšanos no nodokļu maksāšanas nāksies maksāt sodu - 666 tūkstošus ASV dolāru.

«The Independent» raksta, ka aktieris izmantojis savu producentkompāniju «Saturn Productions», lai finansētu savu nebūt ne lēto dzīvesveidu.

Nodokļu dienesta paziņojumā teikts, ka laikā no 2002. līdz 2004. gadam Keidžs no producentu kompānijas kases iztērējis 3,3 miljonus ASV dolāru savām vajadzībām. Lielākoties nauda tikusi tērēta neskaitāmiem ceļojumiem, dāvanām, pusdienām, kā arī aktiera privātās lidmašīnas uzturēšanai.

Lielu daļu līdzekļu Keidžs tērējis arī savu īpašumu iegādei un uzturēšanai. Kā zināms, aktierim pieder nami Losandželosā, Bahamu salās, Rodas salā, kā arī citviet pasaulē.

Keidžs apsūdzēts arī reālo ienākumu slēpšanā. Tā, piemēram, 2003. gadā Keidžs deklarējis 430 tūkstošus ASV dolāru, kaut arī viņa reālie ienākumi togad bijuši 1,9 miljoni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu