Masaļskis smagi cietis uzbrukumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Rīgas «Dinamo» vārtsargs Edgars Masaļskis naktī uz otrdienu smagi cietis uzbrukumā uz ielas un guvis smagas traumas, aģentūrai LETA apstiprināja komandas pārstāve Zane Apsīte.

Pēc nogurdinošā izbraukuma sezonas sākumā un veiksmīgi aizvadītajām trim mājas spēlēm Rīgas «Dinamo» hokejisti, kuriem otrdien un trešdien piešķirtas brīvdienas, pirmdienas vakarā ieturēja kopīgas vakariņas. Mājupceļā no vakariņām Masaļskim Vecrīgā uzbruka pieci seši cilvēki, kā dēļ «Dinamo» vārtsargs guvis smagas traumas.

Otrdienas rītā sasauktas akciju sabiedrības «Dinamo Rīga» valdes un padomes ārkārtas sēdes, kurās nolemts veikt notikušā izmeklēšanu un apstākļu noskaidrošanu. Pēc tās tiks sniegta sīkāka informācija par notikušo. Pašlaik nav zināms, cik ilgi Masaļskis nevarēs spēlēt.

Pagājušajā nedēļa Masaļskis tika atzīts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labāko vārtsargu, turklāt pirmdien viņš laboja līgas «sausās» sērijas rekordu, neielaižot ripu vārtos 138 minūtes un 54 sekundes pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu