Jurevičus izlasē nomaina Gabrānu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pēdējās divās spēlēs Latvijas valstsvienībai slimības dēļ nepalīdzēs Raimonds Gabrāns, tādejādi viņa vietu komandā ieņems Mareks Jurevičus, aģentūrai LETA apstiprināja Latvijas nacionālo izlašu menedžeris Edgars Buļs.

Kā izteicās Buļs, tad Gabrānam esot vīruss, kas basketbolista organismā izplatījies vairāk nekā sākumā bija domāts. Slimības dēļ Gabrānam šis kvalifikācijas turnīrs ir beidzies.

Nākamo spēli Latvijas izlase aizvadīs trešdien, kad "Arēnā Rīga" paredzēts mačs pret Igaunijas valstsvienību, bet pēdējā spēle sestdien tiks aizvadīta Portugālē. Pēc četrām kārtām Latvijas un Maķedonijas basketbolistiem ir trīs uzvaras, bet Igaunijas un Portugāles izlasēm - pa vienai uzvarai.

Eiropas čempionāta finālturnīram kvalificēsies apakšgrupu uzvarētājas un trīs labākās otro vietu ieguvējas, bet vēl viena ceļazīme tiks izspēlēta papildu kvalifikācijas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu