Roberts Daunijs juniors: mans Šerloks Holmss būs vislabākais

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Londonā Gajs Ričijs sācis filmēt savu jauno trilleri «Šerloks Holmss», kurā Holmsu atveidos Roberts Daunijs juniors, bet doktoru Vatsonu — Džūda Lovs. Filmas pamatā izmantoti komiksi, kas veidoti pēc Konana Doila oriģinālajiem stāstiem.

Pirms filmēšanas Gajs Ričijs, Roberts Daunijs juniors un producents Džoels Silvers žurnālistiem pastāstīja visu, ko tie vēlējās zināt par topošo filmu.

Daunijs apsolīja, ka viņa Holmss būšot labākais, kāds jel kad redzēts kino vēsturē. «Ir pavisam skaidrs, ka notēlošu labāk par ikvienu citu,» jokojis aktieris. Viņš arī atzina, ka pie šīs lomas ticis, pateicoties «Dzelzs cilvēkam».

Gajs Ričijs savukārt atzinās: sākotnēji domājis, ka 43 gadus vecais Daunijs Holmsa lomai būs par vecu. Uz žurnālistu jautājumu, vai Ričijs nav vēlējies šajā trillerī filmēt savu sievu Madonnu, režisors atbildējis, ka neesot gan. Ričijs paziņojis, ka «Šerloks Holmss» būs viņa vislielākais un visriskantākais projekts. Filmas budžets esot pieklājīgs, kaut konkrēti skaitļi minēti netiek.

Gaja Ričija filma uz ekrāniem parādīsies gandrīz vienlaikus ar komēdiju, kurā Holmsu atveido Saša Barons Koens.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu