Krieviju kritizēt esot normāli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Saeimas deputāts Dainis Turlais (LPP/LC) uzskata, ka ir tikai normāli, ka Latvija kritizē savu kaimiņvalsti Krieviju, jo kāpēc gan viena valsts nevarētu kritizēt savas kaimiņvalsts politiku.

Intervijā laikrakstam «Čas» Turlais norāda, ka Krievija arī kritizē Latvijas īstenoto politiku un tas ir tikai normāli. Taču cits jautājums ir par to, ka viena valsts nevar ietekmēt otru valsti.

«Nevienam nav tādu tiesību!» uzsver deputāts, skaidrojot, ka reizēs, kad kādas sakarsušas galvas Latvijā runā par to, ka Krievijā kaut ko vajag mainīt, tas esot tikai subjektīvs viedoklis. Tāpat darot arī Krievija.

«Krievijas reakcijai vajadzētu būt adekvātai mūsu izmēram, jo mēs ar šo valsti esam dažādās svara kategorijās. Ja uz sievasmātes vaiga ir uzsēdies ods, nevajag to sist ar āmuru, var taču sievasmātes galvu noraut,» salīdzina Turlais.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu