Acme Film DVD Top septembrī!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja vēlaties ļauties romantiskām noskaņām vai sentimentālām atmiņām, labas mūzikas baudīšanai vai nervus kutinošiem piedzīvojumiem, ir laiks noskatīties kādu no pēdējā mēneša laikā izdotajām SIA «Acme Film» DVD filmām. Bilžu galerijā iespējams aplūkot DVD vāciņus, bet plašāku informāciju par piedāvājumu atradīsiet [s:20140]!

1. Manas melleņu naktis (My Blueberry Nights)
Elizabete ir jauna un apjukusi sieviete, kura dodas ceļojumā, lai aizmirstu neizdevušās attiecības. Ceļā Elizabete satiek svešus cilvēkus, kuri ienāk viņas dzīvē un kuri liek viņas jūtu brūcēm pamazām sadzīt. Sākot ar kādas kafejnīcas poētisko īpašnieku, ar kādu neveiksmīgu spēlmani un citiem cilvēkiem, kuri pārveido Elizabetes skatījumu uz attiecībām, dzīvi un pašas personību. Elizabetes dzīve mainās, jo viņa atklāj ceļu, kurš viņu aizvedīs pie īstas mīlestības... Godalgām bagātā ķīniešu režisora Wong Kar Wai («Noskaņojums mīlēt», «2046») jaunākā filma ar spožu aktieru ansambli! Lomās – dziedātāja un aktrise Norah Jones, Jude Law, Natalie Portman, Rachel Weisz, David Strathairn. Filma nominēta Zelta palmas zaram 2007.gada Kannu festivālā!

2. Manis tur nav ( I’m not there)
Režisora Toda Heinsa neordinārā filma stāsta par ASV Minesotas štatā dzimušo leģendāro dziedātāju un komponistu Bobu Dilanu. Viņa spilgtās karjeras unikālos brīžus stāstā ataino dažādi aktieri. Keita Blanšeta attēlo dziedātāju «Don’t Look Back» laikos, Hīts Ledžers ir Dilans filmā par Dilanu, Kristiāns Beils iemiesojas dziedātāja tēlā laikā, kad viņš nopietni pievērsās politikai, Ričards Gīrs spēlē Bobu Dilanu pēc motocikla avārijas, savukārt, Markuss Karls Franklins iejūtas pavisam jauniņā Boba lomā. Aktrise Keita Blanšeta par šo lomu saņēmusi Venēcijas kinofestivāla balvu! Filma ir īpaša ne vien ar dažādo aktieru neatkārtojamo tēlojumu, bet arī ar izvēlēto kino valodu un stilistiku - katra filmas daļa uzņemta stilā, kas atspoguļo konkrētajam laikam raksturīgos populārās kultūras aspektus. «I’m Not There» nav pirmā režisora Toda Heinsa muzikālā filma, 1998. gadā viņš uzņēma biogrāfisko glemroka lenti «Velvet Goldmine».

3. Es nebūšu tava mīļotā (I could never be your woman)
Rozas bijušais vīrs nekādi nespēj būt pieaudzis, savukārt meita pieaugusi pārāk agri un pārdzīvo pirmo mīlestību. Rouza strādā šovbiznesā starp jauniem cilvēkiem, un tas ikdienu atgādina viņai par pašas nenovēršamo vecumu. Bet tad viņas dzīvē ienāk Adams – apburošs un par Rozu daudz jaunāks vīrietis. Viņš Rozas ierasto dzīvi sagriež kājām gaisā un liek noticēt sev… Galvenās lomas romantiskajā komēdijā atveido lieliskā Mišela Feifere un Pols Rads.

4. Vienreiz (Once)
Jauns skatījums uz mūsdienīga mūzikla žanru - iedvesmas pilns stāsts par divām radnieciskām dvēselēm, kurām izdodas vienai otru atrast Dublinas ielu burzmā. Viņš ir ielu muzikants, kam trūkst pašpārliecinātības. Viņa – jaunā māmiņa, kas meklē savu vietu vēl svešā un neiepazītā pilsētā. Abi nejauši satiekas, bet viņiem uzreiz izdodas vienam otrā saskatīt īsto talantu un palīdzēt īstenot ilgi lolotus sapņus.

5. Neatrodamais (Untraceable)
FIB aģente Dženifera Marša, kas specializējusies noziegumos interneta vidē, cenšas notvert sērijveida slepkavu, kurš savus upurus nogalina interneta tiešraidē. Turklāt jo vairāk cilvēku pieslēgušies un to vēro, jo ātrāk un nežēlīgāk upuris zaudē dzīvību. Ar kolēģu palīdzību aģentei izdodas arvien pietuvoties slepkavam, taču slepkava arvien vairāk apdraud arī viņas pašas ģimeni... Filmas režisors - Gregors Hoblits („Lūzums”), galvenajā lomā Daiena Leina («Neuzticīgā», «Absolūtā vētra»).

6. Iekāpšana lidmašīnā (Boarding gate)
Nokļuvusi Londonā, jauna itāliete Sandra neprātīgi iemīl finanšu magnātu Mailsu Reinbergu. Viņi uzsāk kaislīgu, bet bezcerīgu romānu. Cenšoties saraut šīs attiecības, Sandra no Mailsa «atbrīvojas». Izrādās, ka sievietei Mailsa slepkavību pasūtījis otrs viņas mīļākais - Lesters Vangs, ar kuru kopā Sandra plāno nopirkt klubu Pekinā un sākt tur jaunu dzīvi. Pārītis sarunā tikšanos Honkongā, taču pa ceļam Lesters mīklaini pazūd, savukārt, Sandra iekrīt viņa sievas izliktajās lamatās...

7. Čiksa un Lose (The Hottie and the Nottie)
Nets un Kristabela satiekas jau pāris gadu, un beidzot puisis meiteni bildina. Kristabelai pret laulībām nekas nav iebilstams, taču viņai ir viens nosacījums: Netam ir jāatrod draugu viņas labākajai draudzenei Džunai. Uzdevums nav vienkāršs - Džuna ir ļoti kautrīga un ne īpaši izskatīga. Taču Nets piekrīt savas līgavas nosacījumiem. Mēģinot atrast partneri Džunai, Nets pavada kopā ar viņu daudz laika, pamazām iepazīst viņu tuvāk un - iemīl...

8. Klaidonis (Awarapan)
 Filma stāsta par dzīves nelutināto Šivamu, kurš meklē laimi, bet atrod vien sāpes un vientulību. Cenšoties aizbēgt no savas traģiskās pagātnes rēgiem un dziedēt salauzto sirdi, viņš sāk kalpot gangsteru bosam un Honkongas viesnīcu tīkla īpašniekam Malikam. Reiz Maliks lūdz Šivamam ko neparastu - komandējuma laikā pieskatīt savu jauno mīļāko Rimu. Viņa ir jauna pakistāniete, kuru Maliks «nopircis» nelegālā miesas tirgū Bangkokā. Bosa pavēle ir tieša: ja izrādīsies, ka Rima ir viņam neuzticīga, Šivamam meitene jānogalina. Pildot uzdevumu, Šivams uzzina, ka Rimai ir slepens mīļākais, ar kuru viņa plāno aizbēgt no Malika. Vai Šivams paliks uzticīgs bosam un izpildīs viņa pavēli, vai arī izaicinās likteni un stāsies pretī priekšnieka gribai? Vai Šivams atradīs dvēseles mierinājumu un ticību, vai arī mūžīgi paliks iekalts savas mirušās pagātnes važās?

9. P2 (P2)
Ziemassvētku priekšvakars. Andžela Bridžesa ar radiem sazinās pa tālruni no biroja, apsolot paspēt uz svinībām ģimenes lokā. Ir daudz darīšanu, visi darbinieki pamazām izklīst, un viņai lielo ēku, kas kļuvusi gandrīz par otrajām mājām, nākas pamest pēdējai. Andžela nenojauš, kas viņu gaida... Sieviete pamostas, pieķēdēta pie krēsla, un ierauga autostāvvietas apsarga seju. Vīrietis uzvedas visai dīvaini un piedāvā Andželai svinēt Ziemassvētkus kopā ar viņu...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu