Tiek meklēts Latvijas labākais mājturības skolotājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Viens no Latvijā lielākajiem sabiedriskās ēdināšanas tīkliem «Čili Pica» šā gada 1. oktobrī sāk konkursu skolotājiem «Čillākais skolotājs». Konkursa mērķis ir netradicionālā veidā izteikt pateicību mājturības skolotājiem par ieguldījumu jauniešu intereses veicināšanā par pavārmākslu, portālu «Apollo» informēja Jānis Stīpnieks, «Leo Burnett Riga» sabiedrisko attiecību projektu vadītājs.

Konkurss sākās 2008. gada 1. oktobrī un noslēgsies 5. decembrī ar īpašu apbalvošanas ceremoniju, kurā tiks paziņots Latvijas labākais mājturības skolotājs. Konkurss sastāv no trim kārtām: pieteikšanās kārta, pusfināls un fināls. Pieteikšanās kārtas aktīvākie dalībnieki ir Latvijas skolu audzēkņi, kas konkursam piesaka savus mājturības skolotājus. Skolotājiem, kuri būs izturējuši atlases kārtu, nākamajās kārtās būs jārisina dažādi uzdevumi, liekot lietā iztēli, erudīciju un atjautību. Veiksmīgāko risinājumu autors tiks atzīts par konkursa uzvarētāju.

Mājturības skolotājs ir viena no pirmajām personām, kas rosina jauniešu interesi par pavārmākslu un iepazīstina ar kulinārijas pasaules noslēpumiem. Tomēr nereti šo skolotāju ieguldījums netiek pienācīgi novērtēts un pelnītās pateicības trūkst. Mājturības skolotāju mudināts un iedvesmots, izaudzis ne viens vien jaunais kulinārijas speciālists, kas patlaban palīdz kaldināt arī «Čili Pica» panākumus. Tādēļ šogad kā dāvana Skolotāju dienas svētkos sākas konkurss mājturības skolotājiem «Čillākais skolotājs».

www.cili.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu