«Telegraf» nonāk Jurkāna vadīta uzņēmuma rokās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Krievu valodā iznākošais laikraksts «Telegraf» pārdots. Līdzšinējais laikraksta īpašnieks miljonārs Valērijs Belokoņs laikrakstu pārdevis bijušā Saeimas deputāta Jāņa Jurkāna vadītajam uzņēmumam «News Media Group».

Paziņojumā «Telegraf» Belokoņs norāda, ka pirms septiņiem gadiem, kad iegādājies laikrakstu, cerējis, ka jau drīzumā atpelnīs ieguldīto. Tomēr tagad interneta mediji ņem virsroku un drukātajai presei nākas cīnīties par izdzīvošanu.

Savukārt Jurkāns paziņojumā teic, ka «Telegraf» ir objektīvs medijs Latvijas tirgū un to plānots attīstīt. Jurkāns sola, ka laikraksts netiks slēgts, bet tiks ģenerētas idejas, kā to paplašināt.

Iepriekš tika plānots, ka apvienosies krievu valodā iznākošie dienas laikraksti «Čas» un «Telegraf», tomēr šie plāni izjuka. Darījums nav noticis, jo bijuši pārāk atšķirīgi uzskati par jaunā uzņēmuma tālāko attīstību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu