Meklēs Rīgas «sakarīgāko skolotāju»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

No 2008. gada 13. oktobra līdz 27. novembrim jau ceturto gadu risināsies akcija «Rīgas sakarīgākais skolotājs», ko rīko Rīgas Skolēnu dome.

www.studentabanka.lv

Jau otro gadu SEB banka ar interneta balsojumu sniegusi iespēju savu viedokli izteikt vairāk nekā 30 000 skolēnu. Akcijai būs divas kārtas, lai pēc iespējas vairāk skolēnu varētu nobalsot un atbalstīt labāko skolotāju.

Balsot drīkst tikai vienu reizi katrā akcijas kārtā par jebkuru Rīgas pašvaldības izglītības iestādes (skolas, bērnu un jauniešu centra, sporta skolas, mūzikas un mākslas skolas) pedagogu. Akcijā var piedalīties jebkurš Rīgas pašvaldības izglītības iestāžu audzēknis un absolvents. Pirmā kārta risināsies no 13. oktobra līdz 12. novembrim, noslēgumā apkopojot Rīgas 100 sakarīgākos skolotājus. Rezultāti tiks publicēti mājas lapā. No 13. novembra plkst. 12.00 līdz 27. novembra plkst. 23.59 būs akcijas otrā kārta, kad varēs balsot tikai par 100 norādītajiem skolotājiem. Rezultāti tiek iegūti, summējot abās kārtās iegūtās balsis. Akcija noslēgsies 9. decembrī, ielūdzot uz apbalvošanas ceremoniju Rīgas 50 sakarīgākos skolotājus Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu