Ēd, cik gribi, un vājē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Iespējams, par šo diētu esat jau lasījuši un daudzi arī ievērojuši (ar panākumiem), ja ne — pamēģiniet!

Pirmām kārtām jums jāizvāra zupa. Ņemiet vislielāko katlu, kādu vien mājās varat atrast, un — uz priekšu!

Zupai vajadzīgs:

6 vidēji sīpoli

6 tomāti

neliela kāpostgalva

pāris saldo piparu

saišķītis selerijas

kubiciņš sakņu buljona

karijs vai citas garšvielas pēc izvēles

Sagriež saknes un pārlej ar ūdeni. Garšas uzlabošanai var pievienot arī nedaudz sāls, piparus, kariju. Uz lielas uguns zupu vāra apmēram 10 minūtes, tad samazina liesmu un vāra, līdz saknes kļūst mīkstas. Zupa ir gatava! To var ēst gan karstu, gan aukstu.

Bet! Galvenais ir zupu ēst pareizi! Nedrīkst pieļaut nekādas atkāpes no diētas. Zupa jāēd ik reizi, kad pārņem bada sajūta. Gaļu attīra no jebkurām taukvielām. Ja tiek vārīta vista, jānoņem tai āda.

1. diena. Zupa un augļi. Var ēst jebkurus augļus, izņemot banānus, ieteicams dzert nesaldinātu tēju vai kafiju, protams, arī bez piena vai krējuma. Katras šīs diētas dienas laikā jāizdzer papildus apmēram 6–8 glāzes ūdens. To var skābināt ar citronu vai dzērveņu sulu.

2. diena. Zupa un saknes. Var ēst jebkuras svaigas vai konservētas saknes. Ēd tik daudz, cik vien gribas. Var ēst arī zaļumus. Uzmanību! Jāizvairās no pupām, zirņiem, zaļajiem zirnīšiem un kukurūzas. Pusdienās var palutināt sevi ar vārītiem (vai ceptiem) kartupeļiem. Neēd augļus! Dzer ūdeni vai minerālūdeni.

3. diena. Zupa, augļi un saknes. Dzer daudz ūdens vai minerālūdens.

4. diena. Zupa, saknes un augļi. Šajā dienā var lietot pienu ar zemu tauku saturu (bet vēl labāk — kefīru vai paniņas), apēst trīs banānus un izdzert tik daudz ūdens, cik vien vēlaties.

5. diena. Zupa. Papildus var ēst arī vārītu liellopu gaļu un tomātus. Centieties iedzert 6–8 glāzes ūdens.

6. diena. Vārīta liellopu gaļa. Un galvenais — zupa. Gaļu un saknes var ēst, cik vien gribas. Lai cik arī nebūtu apnicis, kaut reizi dienā jāēd zupa. 

7. diena. Vārīti savvaļas (brūnie) rīsi, sulas, dārzeņi un zupa. Varat ēst līdz sāta sajūtai. Rīsus var lietot gan atsevišķi, gan pievienot zupai vai sagatavot tos kopā ar dārzeņiem. Var izmantot ziedkāpostus, sīpolus, zaļos lociņus, bet garšas uzlabošanai — kariju. Neaizmirsti, ka jādzer ūdens.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu