Prostitūta tic mīlestībai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Es ticu romantiskai mīlestībai un, kaut arī ikdienā redzu tik daudz krāpšanas, ticu, ka mums katram var veikties atrast savu ideālo otru pusīti. Tā apgalvo Ņujorkas prostitūta Treisija.

Vīri no laimīgam ģimenēm

Daži klienti atteicās apspriest savu ģimenes dzīvi, kas lika man domāt par to, vai viņu laulības dzīve ir nelaimīga, vai, gluži pretēji, tik laimīga, ka tur nebija ko apspriest.

Kāds precēts klients ar bērniem reiz teica: «Es nejūtos vainīgs, kad mājās viss ir kārtībā. Es jūtos vainīgs tad, kad es nāku uz šejieni, bet mājās viss nav kārtībā.»

Mūsu sekss vienmēr bija ātrs. Viņam bija pašam savs uzņēmums. Ja viņš bija prom no darba pārāk ilgi, viņš nebija lojāls pret saviem pienākumiem. Ja viņš tērēja naudu par seksu, kad uzņēmumam bija finansiālas grūtības, viņš bija negodīgs pret savu sievu un bērniem.

Jutu, ka Deivids ir laimīgi precējies. Sekss ar viņu bija vienkāršs, bet tiešs, nekādu pārmērību. Netika izmēģināts nekas, lai varētu paaugstināt cenu. Šādā ziņā viņš bija uzticīgs. Precētiem pāriem nauda var būt emocionāli daudz nozīmīgāka nekā miesas uzticība.

Kad cilvēki teic, ka ar katru klientu sekss ir atšķirīgs, es piekrītu. Deivida laulība vienmēr bija kopā ar mums. Benija sieva bija paraugs. Kloda fantāziju sieva — jaunā, skaistā un brīvā — bija viņa paša projekcija.

Daži cilvēki vaicā, vai tie, kas apmeklē prostitūtas, var būt laimīgi precējušies. Tad ir jādefinē laimīga laulība. Vai tā ir iemīlēšanās, kas bieži nozīmē, ka esi apmāts ar savu romantisko partneri? Manuprāt, laulība ir laimīga, kad «tu esi laimīgs atgriezties mājās».

Laimīgi precējies klients pēc seksa ilgi neuzkavējas. Viņš vienkārši meklē dažādību, jo bez tās daudzi vīrieši sajuktu prātā, kaut arī viņi ļoti mīl kādu konkrētu sievieti.

Ģimene bieži tiek dibināta dzimtas turpināšanai vai mājas izveidošanai ar kādu, kas ir līdzīgs tev, runā kā tu un tic tam, kam tici tu pats. Viņus vieno profesija, dzīves stils, politika, izglītība. Tas rada draugu sajūtu, kas, savukārt, liek vīrietim meklēt seksu ārpus laulībām. Tādējādi visu veidu laulībās var būt nepieciešama alternatīva ģimenei un seksam laulībā. Ja tā nebūtu, seksa industrija jau sen būtu sagruvusi.

Es ticu mīlestībai…

Tomēr es ticu romantiskai mīlestībai un, kaut arī ikdienā redzu tik daudz krāpšanas, ticu, ka mums katram var veikties atrast savu ideālo otru pusīti. Ticu, ka varētu sastapt vīrieti, kurš ir pārņēmis visu manu seksuālo uzmanību un liek manai sirdij pukstēt straujāk.

Tomēr ne visās laulībās ir šī romantiskā enerģija. Pat ne visās laimīgajās laulībās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu