Pie priekameitas. Tāpēc, ka ļoti mīl savu sievu...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Šoreiz Treisija, Ņujorkas prostitūta, stāsta, ko uzzinājusi par laulībām, nodarbojoties ar savu amatu.

Sekss trijatā

«Karjeras» sākumā tiku aicināta piedalīties arī seksā trijatā. Jutos nedaudz jocīgi, likdamās gultā ar precētu pāri. Vīri šajās reizēs bija daudz laipnāki. Daļēji es apbrīnoja tās sievietes, kas piekrīt ko tādu darīt, man nekad nebūtu drosmes.

Sekss trijatā bija normāls manā prostitūtas pieredzē, tomēr manā otrajā dzīves daļā es to nepieļautu. Šie pāri ļoti uzticējās viens otram vai arī viņus garlaikoja viņu seksa dzīve. Kāda sieva sāka kašķēties ar savu vīru. Turpretī pret mani viņa bija ļoti jauka.

Šādu pāru bija maz. Tomēr bija sajūta, ka šajās reizēs es iemācos ļoti daudz.

Prostitūta kā aizvietotāja

Daudzi vīrieši bija precējušies ar skaistām, stilīgām sievietēm, kas viņus ignorēja. Šī pasaule ir neizprotama. Reiz runāju ar kādu no regulārajiem klientiem, kuram bija skaista, labi ģērbta sieva, un izrādījās, ka viņi mīlējas tikai divas reizes gadā.

Mana draudzene Laura teica: «Vai tad to sievieti var vainot? Ja tas nebūtu mans darbs, es arī ar viņu nemīlētos.»

Tas, ka tu neesi pievilcīgs, nav svarīgi, kamēr tu maksā. Piemēram, Benijam patika, ka viņu redz skaistas, elegantas sievietes sabiedrībā. Jo vairāk Benijs raksturoja savu sievu, kas reizēm slēdza viņam savas guļamistabas durvis, jo vairāk varēja saprast, ko viņš vēlas.

Prostitūtai, kurai viņš spētu atvērt savu maku un sirdi, bija jābūt tādai, kas spēja līdzināties viņa sievai gultā.

Tomēr Benijs nemeklēja alternatīvu savai sievai. Viņš meklēja aizvietojumu sievas atraidījumam, kas lika man domāt, ka, Benijs viņu neprātīgi un mazohistiski mīlēja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu