«The Killers» izdod jaunu albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa «The Killers» izdevusi savu trešo studijas albumu «Day & Age», kas no šīs nedēļas pieejams arī Latvijā.

Albuma pirmais singls «Human» turpina savu uzvaras gājienu un pašlaik iekarojis «Radio SWH» Top 20 pirmo vietu.

Albumu «The Killers» producēja kopā ar Stjuartu Praisu, kurš kādreiz strādājis arī ar Madonnu. Albuma skanējums tiek raksturots kā sintpopa, glamroka un arēnas roka apvienojums. Kā jauni elementi albumā dzirdami saksofons un Karību salu mūzikas stils «calypso» (dziesmā «I Can't Stay»).

Grupas solists Brendons Flauers par jauno albumu saka: «Šis albums ir kā turpinājums mūsu otrajam diskam «Sam's Town», tikai tas ir pilnīgi citādāks – kā skatoties uz «Sam's Town» no Marsa.»

Februāra beigās «The Killers» dosies koncertu turnejā pa Eiropu.

«The Killers» nāk no ASV, Lasvegsas, bet stilistiski bieži tiek pielīdzināti elektroniskajai britu rokmūzikai. Grupas 20004.gada debijas albums «Hot Fuss» tika pārdots 5 miljonos eksemplāru. Par hitiem kļuva tādas albuma dziesmas kā «Somebody Told Me» un «Mr. Brightside». 2006.gadā iznāca otrais albums «Sam's Town», kas bija tumšāks savā noskaņā. 2007.gadā grupa izdeva mazāk dzirdētu un b-pušu singlu kolekciju «Sawdust». Grupa saņēmusi NME, Brit, MTV Eiropas un MTV Video balvas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu