«Acme Film» DVD TOP 10 novembrī

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

«Acme Film» novembrī izdotie DVD mudina klausīties sirds balsī un nekad nepadoties. Ja vēlaties, varat piedalīties dažās tiešām dīvainās un nežēlīgās spēlēs, par laimi, kino nevis reālajā pasaulē. Un, tuvojoties svētkiem, īpaši aktuāla kļūst ticība pasakām, brīnumainiem notikumiem un labajam visapkārt – par to sirsnīgās filmās visai ģimenei.
Bilžu galerijā iespējams aplūkot DVD vāciņus, bet plašāku informāciju par piedāvājumu atradīsiet [s:20821]!

1. Sirds mūzika (August Rush)
Jauns, talantīgs īru ģitārists un kāda jauna čelliste no bagātas ģimenes pavada vienu burvīgu nakti Ņujorkā, pēc kuras jauno cilvēku ceļi šķiras. Tomēr pēc šīs mīlas nakts piedzimst puisītis, kurš apstākļu sakritības dēļ drīz pēc piedzimšanas nokļūst bērnu namā. Jau pieaudzis, puika kļuvis par ielu muzikantu ar vārdu Augusts Rašs, bet par viņu gādā kāds noslēpumains svešinieks. Zēna talants un mūzika pēc vairākiem gadiem ļaus viņam atrast vecākus... Šajā romantiskajā filmā galvenās lomas atveido tādas Holivudas zvaigznes kā Džonatans Raiss Maijers, Fredijs Haimors, Kerija Rasela, Robins Viljams.

2. Patversme (El Orfanato)
Laimīgās bērnu dienas Laura pavadīja piekrastes patversmē, kur kopā ar audzinātājiem un citiem bērniem viņa uzauga kā mīlošā ģimenē. Pēc 30 gadiem viņa kopā ar vīru Karlosu un abu septiņus gadus veco dēliņu Simonu nolemj atgriezties patversmē, kas ilgu laiku bijusi pamesta, lai to atjaunotu un ierīkotu tur mājas bērniem ar īpašām vajadzībām. Jaunās mājas un noslēpumainā apkārtne atdzīvina Simona fantāziju - viņš iztēlē sāk vērpt fantastiskas pasakas un ne gluži nevainīgas spēles. Arī Laura tiek ievilkta bērna dīvainajā pasaulē, kas baisā veidā sasaucas ar sen aizmirstām pašas bērnības atmiņām. Laura pamazām atzīst, ka tās nav tikai bērna iedomas, bet vecajā mājā patiešām slēpjas kaut kas šausminošs un neizskaidrojams, kas apdraud viņas ģimeni... Filmu «Patversme» piedāvā «oskarotās»” pieaugušo pasakas «Pāna labirints» veidotājs - meksikāņu režisors Giljermo del Toro! Filma «Patversme» tikusi iekļauta Kannu, Ņujorkas un Toronto kinofestivālu skatēs!

3. Dīvainās spēles (Funny Games)
Džordžs, Anna un viņu dēls ierodas pavadīt brīvdienas vasaras mājā pie ezera. Viņi norunā ar kaimiņiem tikties nākamajā rītā golfa spēlē. Ir brīnišķīga diena. Anna gatavo pusdienas, bet viņas vīrs un dēls dodas uz ezeru izmēģināt laivu. Rāmo dienu iztraucē kāds pieklājīgs jaunais cilvēks Pīters, kurš it kā ieradies no kaimiņu mājām aizņemties olas. Viņam pievienojas bezkaunīgais un augstprātīgais Pols. Drīz vien kļūst skaidrs, ka jaunie cilvēki negrasās atstāt māju. Atgriežas Džordžs un mēģina abus jaunekļus patriekt, bet tas noved pie fiziskas vardarbības. Pīters un Pols iesaista ģimeni arvien nežēlīgākās spēlēs... «Dīvainās spēles» ir intriģējošs režisora Mihaela Hanekes (Klavierskolotāja, Apslēptais) paša 1997. gadā uzņemtās filmas rimeiks. Jaunajā trillera versijā galvenās lomas atveido Naomi Votsa, Maikls Pits un Tims Rots.

4. Nekad nepadodies (Never Back Down)
Džeiks Tailers ir pusaudzis, kas bieži vien savas problēmas risina ar dūru palīdzību. Kopā ar ģimeni viņš tikko pārcēlies uz citu pilsētu. Iepriekš Džeiks bija futbola komandas zvaigzne, bet jaunajā dzīvesvietā drīz vien iegūst karstgalvja un kaušļa reputāciju. Kādā no skolas ballītēm Džeiks iesaistās kautiņā ar vietējo ķildnieku Raienu un smagi zaudē viņam. Atriebības alku vadīts, Džeiks iestājas cīņas sporta klubā MMA. Pavisam drīz viņš saprot, ka MMA nav vienkārši cīņu klubs, bet arī mākslas veids. Džeikam nāksies savaldīt savas dusmas un iemācīties pacietību un disciplīnu, lai apgūtu MMA mākslu un uzvarētu izšķirošajā cīņā. Vienu no galvenajām lomām dinamiskajā grāvējfilmā atveido Džimons Honsū („Asiņainais dimants”).

5. Nimas piedzīvojumu sala (Nim‘s Island)
Piedzīvojumu filma visai ģimenei! Uz piedzīvojumu salas ir iespējams viss, sevišķi tad, ja tev piemīt bagāta iztēle. Uz skaistās salas meitene vārdā Nima dzīvo aizraujošu dzīvi kopā ar saviem tropu dzīvniekiem un iemīļotajām grāmatām par Aleksu Roveru – visu laiku dižāko piedzīvojumu meklētāju. Kādu dienu pazūd Nimas tētis – slavens zinātnieks, un meitenei draud briesmas. Tāpēc Nima sauc palīgā rakstnieci Aleksandru Roveri, kura sarakstījusi grāmatas par Nimas iemīļoto grāmatu varoni Aleksu. Drīz vien jaunā meitene kopā ar rakstnieci nokļūst piedzīvojumu virpulī! Lai pārvarētu visus šķēršļus un izglābtu piedzīvojumu salu, viņām jāsmeļas spēks no Aleksa Rovera un jātic brīnumiem. Galvenajās lomās – jaunā zvaigzne Abigeila Breslina («Mis Saulstariņš»), Oscar balvu ieguvēja Džodija Fostere, kā arī Dežrards Batlers («Operas spoks», «300») piedzīvojumu meklētāja Aleksa Rovera lomā.

6. Kad mēs satikāmies (Jab we met)
Stāsts par meiteni Gītu no Pendžabas, kas, caurbraucot Deli, satiek dziļā depresijā nonākušu biznesmeni no Mumbai. Meitene mēģina palīdzēt viņam iekāpt vajadzīgajā vilcienā, taču pārpratuma rezultātā abi iestrēgst nepazīstamā vietā. Biznesmenis pēc mīļotās atraidījuma grib kardināli mainīt savu dzīvi, un Gīta pierunā viņu braukt sev līdzi uz mājām, kur meitene plāno satikt savu slepeno mīļāko un aizbēgt no vīra. Šis ir krāšņs stāsts labākajās indiešu kino tradīcijās!

7. Bandīti (Truands)
50 gadus vecais Klods Kortijs ir īstens mūsdienu Parīzes bandītisma karalis. Narkotikas, «dzīvā prece» no Austrumeiropas, viltota nauda, uzbrukumi, rekets – Kortija impērijas pamats ir vardarbība. Taču, kad bandītisma karalis uz pāris mēnešiem tiek ielikts aiz restēm, viņa noziedzīgā struktūra strauji sāk brukt. Vai tas ir ieplānotas sazvērestības rezultāts vai vienkārši slimā gangstera apziņas paranojas lēkme?..

8. Jēzus brīnumi (Miracles of Jesus)
Viņa atnākšanu paredz Jānis Kristītājs. Līdz ar savu ierašanos, Jēzus atklāj un apliecina savas brīnumainās spējas, pārvēršot ūdeni vīnā, izdzenot dēmonus, dziedinot slimos un nevarīgos, savaldot vētru, staigājot pa ūdens virsmu un atgriežot mirušos dzīvē. Sanākušajam pūlim viņš izstāsta pamācošo līdzību par pazudušo dēlu, pabaro visus ar maizi un zivīm. Neskatoties uz to, ka daži no Jēzus baidās, tajā skaitā arī augstais priesteris Kajafa, Dieva Dēls atrod draugus un sekotājus, no kuriem 12 izvēlas par saviem apustuļiem.

9. Mazie vāģi 2 (Little Cars 2)
Mazie vāģi ar nepacietību gaida jaunos piedzīvojumus. Sacensību gars dzīvo gan sacīkšu trasē, gan pašu sacīkšu braucēju sirdīs!
Šoreiz Kruīzs spēkojas ar sačīkstu čempionu un uzvar, bet viņam nākas atspēkot nepatiesus apvainojumus. Kombo piedalās pikapu sacīkstēs, kur ar savu draugu palīdzību pārsteidz gan pats sevi, gan citus. Bet Krisa vēlas savaldzināt Kruīzu, tāpēc dodas iepirkties, lai sagatavotos gada nozīmīgākajai ballītei, ko organizē Sacīkšu pilsētas braucēji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu