Gaidāmi «Astro'n'out» akustiskie koncerti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17. decembrī klajā nāks grupas «Astro'n'out» jaunais studijas albums «Astro' Acoustic», kurā būs dzirdamas gan tādas klausītāju iecienītas dziesmas kā «Panika» un «Chocolate», kā arī vēl nedzirdētas kompozīcijas.

Jaunā albuma ieskandināšana notiks divos grupas akustiskajos koncertos, kas 17. un 18. decembrī norisināsies «Spīķeros».

Albums ierakstīts latviešu un angļu valodā un kopumā ietver 10 dziesmas.

Stāsta Māra Upmane: «Šai albumā iekļāvām grupas romantiskākās un liriskākās dziesmas, kas varbūt citkārt ir palikušas nostāk, jo līdz šim mēs kā «Astro'n'out» sevi vairāk esam pieteikuši ar aktīvākiem, roķīgākiem gabaliem.» Starp pašu kompozīcijām iekļauta arī Ulda Marhilēviča «Lūgums», kas jau sen organiski iekļāvusies «Astro'n'out» dzīvajos koncertos.

Jau ziņots, ka albuma pirmais singls «Apaļa pasaule» kopš decembra sākuma skan Latvijas radiostacijās.

Jaunais albums «Astro'Acoustic» tirdzniecības vietās visā Latvijā būs no 17. decembra.

Vienlaikus ar albuma iznākšanu «Astro'n'out» aicina apmeklēt grupas akustiskos koncertus, kas 17. un 18. decembrī notiks «Spīķeros». Koncertā būs dzirdamas gan tādas klausītāju iecienītas dziesmas kā «Nē gravitātei», «Daļa Rīgas» un «Tici sev» akustiskās versijās, gan arī vēl nedzirdētas kompozīcijas no jaunā albuma. Patīkamu pārsteigumu, domājams, klausītājiem sagādās arī viesmākslinieki.

««Astro'n'out» koncerti pirms Ziemassvētkiem — savā ziņā tā jau kļuvusi par grupas tradīciju. Arī šā albuma iznākšanas laiks nav nejaušs, jo gada nogalē gribējām laist klajā gaišas noskaņas albumu. Grupa un ieraksta producents Armands Treilihs spējuši radīt  sajūtu, ka Māra un «Astro'n'out» spēlē  ar jums vienā istabā. Grupas radošā kapacitāte patlaban ir ļoti augstā līmenī, jau janvāri turpināsim strādāt pie  «Astro'n'out» rokalbuma un vasaras koncertturnejas,» komentē «Astro'n'out» producente Ilona Bičevska. Kā sola grupas menedžments, šie būs šauram lokam paredzēti koncerti un katram pasākuma viesim būs iespēja saņemt grupas jauno albumu «Astro'Acoustic».

Koncerta biļetes nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs. Sākotnējā biļešu cena — Ls 6.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu