Švarcenegers par savu uznācienu «Terminatorā 4»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Pirms kāda laika režisors Makdžī deva mājienu, ka «Terminatorā 4», iespējams, varētu gaidīt Arnolda Švarcenegera uznācienu. Šādas baumas radās pēc tam, kad Švarcenegers tika pamanīts filmēšanas laukumā pļāpājam ar Kristianu Beilu, kas filmā atveido Džona Konora lomu.

Toreiz Makdžī apgalvoja: «Mēs cenšamies reālu personāžu savienot ar 3D tehnoloģijām, kam, iespējams, būs vai arī nebūs saistība ar T800.»

Tagad «ArnoldFans.com» izdevies saņemt kādas ziņas arī no paša Švarcenegera. Interneta vietne raksta: «Gubernators Arnolds Švarcenegers uz jautājumu par baumām atbildēja tikai ar daudznozīmīgu mīmiku un smaidu, kas pauda «nekad nesaki nekad». Kaut arī mājiens bija daudzsološs, oficiālas atbildes joprojām vēl nav.»

Jau nākamā gada 22. maijā filma par robotiem, kas iznīcina cilvēci, iznāks uz ekrāniem, un tad arī viss taps skaidrs. Pagaidām gan filmas režisors, gan Švarcenegers noslēpumaini klusē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu