Biedriņam 14+17, «Warriors» trešais zaudējums pēc kārtas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Aizvadītās nakts NBA spēlē Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas «Warriors» komanda viesos ar 114:119 zaudēja Jūtas «Jazz» basketbolistiem.

Biedriņš nepilnu 37 minūšu laikā guva 14 punktus (2p. - 7/10) un izcīnīja 17 atlēkušās bumbas, kā arī atdeva trīs rezultatīvas piespēles un bloķēja vienu metienu. Rezultatīvākais «Warriors» komandā ar 28 punktiem bija Džamāls Krofords, bet Korijs Magetī, kas spēli uzsāka no rezervistu soliņa, pievienoja 23 punktus.

«Jazz» rindās ar 25 punktiem un 15 rezultatīvām piespēlēm izcēlās Derons Viljamss, 20 punktus sakrāja Mehmets Okurs, bet 19 punkti un 14 bumbas zem groziem Pola Millsepa rēķinā.

Lai gan pirms pēdējās ceturtdaļas Goldensteitas klubam bija cerīgais -3 (91:94), tomēr pēdējo desmit minūšu laikā «Warriors» nespēja pietuvoties vairāk par trīs punktu starpību, tādejādi piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas.

«Warriors» komanda šīs sezonas 36 spēlēs zaudējusi 26 mačos un ieņem 11. vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu