Zvirgzdiņš kļūs par SK «Cēsis» galveno treneri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš tuvākajā laikā kļūs par SK «Cēsis» galveno treneri, atsaucoties uz neoficiālu informāciju, šodien vēsta «Radio SWH».

Paredzams, ka Zvirgzdiņš par komandas galveno treneri tiks apstiprināts preses konferencē ceturtdien. Tāpat komandai pievienosies Latvijas izlases basketboliste Anda Eibele un kāda no centra spēlētājām - Ieva Kubliņa vai Aija Brumermane.

Eibele šo sezonu sāka Horvātijas klubā «Gospič», tomēr pagājušā gada izskaņā pēc abpusējas vienošanās pārtrauca līgumu ar komandu, bet Kubliņa un Brumermane sezonas pirmajā pusē spēlēja Latvijas čempionvienībā «TTT Rīga».

Ātgādinām, ka «TTT Rīga» komandai ir nopietnas finansiālas problēmas. Kā aģentūrai LETA pastāstīja komandas pārstāvis Māris Noviks, klubu ir atstājušas visas ārzemju basketbolistes, izņemot igaunieti Meriku Andersoni, bet latvietēm piedāvāts pārslēgt līgumus uz citiem nosacījumiem un pagaidām klubs apstiprinošas atbildes saņēmis tikai no dažām spēlētājām.

Tāpat paredzams, ka SK «Cēsis» komandai, kas ļoti cer pirmo reizi vēsturē izcīnīt čempionāta zelta medaļas, pievienosies kāda leģionāre.

LSBL regulārajā čempionātā SK «Cēsis» ar 12 uzvarām 14 spēlēs pašlaik ieņem otro vietu, divos mačos zaudējot tikai «TTT Rīga» komandai, kas pašlaik ar 14 uzvarām 14 mačos ir pirmajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu